Kullanıyorum işinizi görür.
Herhangi bir boş usb portuna takabilirsiniz.5.0 olması şart mı? Bir de alınca nereye takacağım?
USB bir kablo bağlar gibi usb girişinden takacaksın. 5.0 olması zorunlu değil ama yüksek veri aktarımı değerine sahip olmaması biraz kanser edebiliyor. Ben 2.0 bir adaptörle bir sene boyunca gamepad kullandım daha sonra 5.0'a geçtim, aradaki fark uçurum.5.0 olması şart mı? Bir de alınca nereye takacağım?
USB bir kablo bağlar gibi USB girişinden takacaksın. 5.0 olması zorunlu değil ama yüksek veri aktarımı değerine sahip olmaması biraz kanser edebiliyor. Ben 2.0 bir adaptörle bir sene boyunca gamepad kullandım daha sonra 5.0'a geçtim, aradaki fark uçurum.
Çok yüksek ihtimalle vardır hocam. 5.0 bir dongle DualSense için yetecektir.Hocam DualSense için alacağım ben de. Herhangi bir bilgisayarcıda vardır değil mi?
Yakınınızda MediaMarkt, Vatan Bilgisayar veya Teknosa varsa sorabilirsiniz birinde bulunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.