Gecesine çalışan bilgisayar sabah açtığım zaman sıkıntılar vermeye başladı, önce CS2'ye giremedim hâlâ devam ediyor sorunum. Sonra NVIDIA GeForce Experience görseldeki gibi oldu. Bu görseli açıklamam lazım, küçük olan görüntü git gel yapıyor ama asla gitmiyor ve sadece görüntü orası yani oranın üzerinden işlem yapamıyorum ve arkasını da göremiyorum.
Önceki sürümü yüklemeyi denedim yine bu şekilde oldu, güncelledim yine bu şekilde kaldı ne yapacağımı anlamadım.
CS2 için şöyle bir sorun oyunu açamıyorum direkt, oyna kısmına basınca açılıyor ve 1-2sn sonra kapanıyor buna da çözüm bulamadım.
Bu sorunları yaşayan, ya da çözümlerini bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim ben.

Önceki sürümü yüklemeyi denedim yine bu şekilde oldu, güncelledim yine bu şekilde kaldı ne yapacağımı anlamadım.
CS2 için şöyle bir sorun oyunu açamıyorum direkt, oyna kısmına basınca açılıyor ve 1-2sn sonra kapanıyor buna da çözüm bulamadım.
Bu sorunları yaşayan, ya da çözümlerini bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim ben.