Bilgisayarda çift antivirüs programı çalıştırmak

melihmertkrks

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Özel Banka
Merhaba. Bilgisayarımda iki adet antivirüs programı mevcut ve ikisini de yasal olarak satın aldım yaklaşık 2 ay önce, biri McAfee diğeri ise Norton360 for gamers bu iki program şu ana kadar bir çakışma yavaşlatma ya da engel teşkil edici duruma rastlamadım ama genelde 2 antivirüs programı kurmayın diyorlar bilgisayara. Zamanla bir sorun teşkil edebilir mi?

Bende malwarebytes ve kaspersky var arada birbirlerini antiliyorlar onun dışında sorun yok.

Ben yanlışlıkla bir kere deneyimlemiştim. İkisi birbirini engelleyip duruyordu.

Yani bana sorun hiç çıkarmadılar ama birbirleri ile ilgili engelleme çakışma olarak mesela, biri daha çok İnternet üzerinde aktif indirdiğim şeyleri tarar iken diğeri pcde ki dosyaları kontrol ediyor genelde ve taratma yaptığımda ikisinden de sıra ile, şu ana dek sorun çıkarmıyorlar
Ben yanlışlıkla bir kere deneyimlemiştim. İkisi birbirini engelleyip duruyordu.
İki antivirüs haliyle tavsiye edilmez. Çünkü ikisi de sistemi sürekli kontrol edecek. performansı etkiler özellikle. İki antivirüsde çok iyi sayılmaz. En azından Kaspersky Eset tarzı birşey satın alsanız daha iyi olurdu.

Norton 360 fazlasıyla iş görür. McAfee bir zamanlar şirketlerin ve kurumların gözdesiydi ama artık değil. Ben birçoğunu denedim ama hem yakalama hem de stabil çalışma konusunda 360 dedim.

Yani bana sorun hiç çıkarmadılar ama birbirleri ile ilgili engelleme çakışma olarak mesela, biri daha çok İnternet üzerinde aktif indirdiğim şeyleri tarar iken diğeri pcde ki dosyaları kontrol ediyor genelde ve taratma yaptığımda ikisinden de sıra ile, şu ana dek sorun çıkarmıyorlar
Eğer memnun iseniz bize zaten cevap vermek düşmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı