Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 18 Mart 2019 #1 Bilgisayarda çizim yapmak için program arıyorum. Bedava olması daha iyi olacaktır ama ucuzsa ücretli de olabilir. Fırça çeşitliliği, fırça hassasiyeti, katman kontrolü gibi şeylerin olması şart. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2019
Bilgisayarda çizim yapmak için program arıyorum. Bedava olması daha iyi olacaktır ama ucuzsa ücretli de olabilir. Fırça çeşitliliği, fırça hassasiyeti, katman kontrolü gibi şeylerin olması şart.
NFurkan Hectopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 983 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer TARDIS Main Console Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #2 Reddywich dedi: Bilgisayarda çizim yapmak için program arıyorum. Bedava olması daha iyi olacaktır ama ucuzsa ücretli de olabilir. Fırça çeşitliliği, fırça hassasiyeti, katman kontrolü gibi şeylerin olması şart. Genişletmek için tıkla... Autodesk ve Photoshop benim bildiklerim.
Reddywich dedi: Bilgisayarda çizim yapmak için program arıyorum. Bedava olması daha iyi olacaktır ama ucuzsa ücretli de olabilir. Fırça çeşitliliği, fırça hassasiyeti, katman kontrolü gibi şeylerin olması şart. Genişletmek için tıkla... Autodesk ve Photoshop benim bildiklerim.
Teknik124 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 796 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #3 Photoshop veya Paint.Net kullanabilirsiniz.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #4 Çizim yapacaksanız illustrator veya corel.
Aleyttin Kilopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 97 19 Mart 2019 #5 İllustratör ve corel fakat çalışmandaki aradığın neler buna göre değişir. Sanatsal çalışmalar yapmak istiyorsanız illustratör. Daha basit kolay çalışmalar için kesinlikle corel.
İllustratör ve corel fakat çalışmandaki aradığın neler buna göre değişir. Sanatsal çalışmalar yapmak istiyorsanız illustratör. Daha basit kolay çalışmalar için kesinlikle corel.
Pickpocket5 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #6 @Aleyttin +1
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 19 Mart 2019 #7 Bedava programlar yok mu?
Aleyttin Kilopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 97 19 Mart 2019 #8 Reddywich dedi: Bedava programlar yok mu? Genişletmek için tıkla... Bedava ekmek yok hocam.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 19 Mart 2019 #9 Aleyttin dedi: Bedava ekmek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan, bilmediğiniz konularda insanları yönlendirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aleyttin dedi: Bedava ekmek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Araştırmadan, bilmediğiniz konularda insanları yönlendirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2019 #10 Reddywich dedi: Bedava programlar yok mu? Genişletmek için tıkla... Profesyonel anlamda işler yapacaksanız yok gibi bir şey ama ben o kadar ileri düşünmüyorum, amatör bana yeter derseniz vardır tabi.
Reddywich dedi: Bedava programlar yok mu? Genişletmek için tıkla... Profesyonel anlamda işler yapacaksanız yok gibi bir şey ama ben o kadar ileri düşünmüyorum, amatör bana yeter derseniz vardır tabi.