Shenator Decapat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Şu güncellemeden sonra olduğunu düşünüyorum çünkü bundan sonra olamaya başladı. Ama virüs vs gibi bir durum da olabilir. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
Şu güncellemeden sonra olduğunu düşünüyorum çünkü bundan sonra olamaya başladı. Ama virüs vs gibi bir durum da olabilir. Ne yapmam gerek?
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 7 Mart 2021 #2 Virüs taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 Sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Güncelleme hatası ise giderilebilir. Artı 0 Eksi
KS KS Shenator Decapat Katılım 17 Ocak 2019 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 sleepinnice dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... windows defender ile taradım tam tarama yaparak bir sorun bulmadı başka bir program kullanmak istediğim zaman indiremiyorum zaten ne yazık ki Vâreste Feylesof dedi: Sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Güncelleme hatası ise giderilebilir. Genişletmek için tıkla... sistem yapılandırmaya girip denediğim zaman gene kapanıyor ayarlardan da yapmaya çalıştığım zaman gerekli dosyalar yok diyor Artı 0 Eksi
sleepinnice dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... windows defender ile taradım tam tarama yaparak bir sorun bulmadı başka bir program kullanmak istediğim zaman indiremiyorum zaten ne yazık ki Vâreste Feylesof dedi: Sistem geri yüklemeyi çalıştırın. Güncelleme hatası ise giderilebilir. Genişletmek için tıkla... sistem yapılandırmaya girip denediğim zaman gene kapanıyor ayarlardan da yapmaya çalıştığım zaman gerekli dosyalar yok diyor