Bilgisayarda diğer Wi-Fi adları gözükmüyor

Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,

Bilgisayarda diğer Wi-Fi'ler görünmüyor, telefondan görünüyor ama bilgisayarda görünmüyor. Görünmesi lazım bilgisayarı TV'ye yansıtacağım da. Wi-Fi ile bilgisayarın TV'ye yansıtma ne alaka dersiniz, babam chromecast 3. nesil ürünü aldı, telefonu uygulama sayesinde yansıtabiliyorum da, PC'ye ezmira diye uygulama yükledim videoyu izledim adam uygulamayı indirip uygulamanın Wi-Fi'sine bağlanıyor, ama bende gözükmediği için çıkmıyor.

1606570242031.png

Merhaba,

Bilgisayarda diğer Wi-Fi'ler görünmüyor, telefondan görünüyor ama bilgisayarda görünmüyor. Görünmesi lazım bilgisayarı TV'ye yansıtacağım da. Wi-Fi ile bilgisayarın TV'ye yansıtma ne alaka dersiniz, babam chromecast 3. nesil ürünü aldı, telefonu uygulama sayesinde yansıtabiliyorum da, PC'ye ezmira diye uygulama yükledim videoyu izledim adam uygulamayı indirip uygulamanın Wi-Fi'sine bağlanıyor, ama bende gözükmediği için çıkmıyor.

Wi-Fi adaptör var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı