Bilgisayarda DNS ve VPN çalışmıyor

  • Konuyu başlatan Bor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 8B

Bor

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2014
Mesajlar
502
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarımda DNS değiştirmeme rağmen işe yaramıyor. Ama telefondan aynı DNS adreslerini girdiğimde telefonda gayet düzgün çalışıyor. Aynı zamanda VPN yüklediğim zaman aktif ettiğimde hiçbir şekilde internete bağlanmıyor. Bilgisayardan sorun gider dediğimde hiçbir problem bulamıyor. Sebebi ne olabilir?
 
Bende giremiyorum vallahi, sırf problemimi söyleyebilmek için yeni bir hesap bile açtım, arkadaşlar aranızda düzeltebilen oldu mu? Uplayalım şu başlığı.
 
VPN servislerinin çoğu intina ile yasaklandığı için olmasın... Çok sevdiğim Opera'nın VPN'i çalışmıyor mesela...
 
VPN Servisleri yasaklandı fakat DNS adresleri hala Android işletim sistemi ile çalışıyorken Windows 10 ile neden çalışmıyor anlamış değilim.
 
Son düzenleme:
Sorunun bir şekilde Superonline hattından kaynaklandığını farkettim. Aynı hatta bağlı 3 bilgisayar var ve 3 bilgisayarda aynı sorunu yaşıyor. Ve 3 bilgisayarda en güncel Windows 10 sürümü yüklü. Ayrıca 3 Android telefonda bağlı ve bu sorun onlarda yok. Daha sonra aynı bilgisayarlardan birini Uydunet hattına bağladığımızda o bilgisayarda sorunun olmadığını gördüm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı