Bilgisayarda Dualshock 4 V2 nasıl kullanılır

Yazık seninki zormuş. Pazarlama işleri işte. Pc’ye gelince güzelim kolun kolu kanadı kesiliyor.
Bunun Dualshock 4 ile alakası yok hem konsolda hem bilgisayarda kullanmaya kalktığınızda Xbox One kolu da aynı zorluğu çıkarır. Halihazırda Xbox 360 kolu ve vericisi var çoğu zaman onu kullanıyorum.

Bunun Dualshock 4 ile alakası yok hem konsolda hem bilgisayarda kullanmaya kalktığınızda Xbox One kolu da aynı zorluğu çıkarır. Halihazırda Xbox 360 kolu ve vericisi var çoğu zaman onu kullanıyorum.
Xbox One Controller konsoldan çıkarıp bilgisayara taktığınızda oyun içindeyken bile anında tuşları algılıyor oyun içi menü değişiyor. Windows'un ve Xbox'ın sahibi Microsoft olduğu için güzel bir destek sunuyor.

Neden bir anda Xbox kolunu savunmaya geçtiniz? Ben de kullanıyorum. Kablosuz özelliğini algılatmanız iki kolda da zahmetli hem konsolda hem bilgisayarda kablosuz kullanmaya çalıştığınızda olan zorluktan bahsettim. Zaten konuyla alakası yok, yukarıdaki arkadaş sordu ben de cevapladım.
Savunmaya geçmedim. Sadece en mantıklı olan seçeneğin neden mantıklı olduğunu açıkladım. Kablosuz olarak algılamak zahmetli değil ki. Adaptörü bilgisayara takıp Bluetooth özelliğini açıyorsunuz. İlk kullanmada 15 saniye kadar driver yüklüyor otomatik olarak. Onun dışında adaptörü bilgisayarda bırakırsanız Controller'ın açıp kapama tuşuna basarak kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı