A ArdaFebrix Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2020 #1 Öncelikle selam. 30 gün bilgisayarımı açmadım. 30 gün önce LoL'de 40-50 FPS alırken bugün LoL'e girdiğimde 6 FPS alıyorum. Sadece LoL'de değil farklı oyunlarda da böyle. Nedeni nedir? Lütfen yanıtlayınız. Teşekürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2020
Öncelikle selam. 30 gün bilgisayarımı açmadım. 30 gün önce LoL'de 40-50 FPS alırken bugün LoL'e girdiğimde 6 FPS alıyorum. Sadece LoL'de değil farklı oyunlarda da böyle. Nedeni nedir? Lütfen yanıtlayınız. Teşekürler.
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 13 Ağustos 2020 #2 Kasa açıksa ve tozlu bir yerdeyse belki bir ihtimal düzgün performans veremez. Artı 0 Eksi
KS KS A ArdaFebrix Kilopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #3 Haşim Can Yılmaz dedi: Kasa açıksa ve tozlu bir yerdeyse belki bir ihtimal düzgün performans veremez. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce temizlettim bilgisayarımı. Termal macunu vs. yenilendi, içi de temizlendi. Acaba format atsam düzelirmi ? windows 8.1 yapmayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Haşim Can Yılmaz dedi: Kasa açıksa ve tozlu bir yerdeyse belki bir ihtimal düzgün performans veremez. Genişletmek için tıkla... 2 ay önce temizlettim bilgisayarımı. Termal macunu vs. yenilendi, içi de temizlendi. Acaba format atsam düzelirmi ? windows 8.1 yapmayı düşünüyorum.