CS2 maçlarda durup dururken atıyor

Monarchh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorun RAM falan değil 32 GB RAM var sistemde ekran kartı 3080 Ti. Anlamadığım derecede maçtan atıp atıp duruyor bunun çözümünü vs bilen var mı?

Arkadaşlar sorun RAM falan değil 32 GB RAM var sistemde ekran kartı 3080 Ti. Anlamadığım derecede maçtan atıp atıp duruyor bunun çözümünü vs bilen var mı?

Hocam aynısının bir tık benzerini arkadaşım yaşadı sorunu ekran kartındaydı ama onda oyun olduğu yerde kalıyordu bilgisayar tepki vermiyordu kasadan kapa aç yapıyordu.

Muhtemelen alakası yok sistemi yeni aldım diyorsunuz ama Eğer işlemcinizin dahili grafik kartı var ise ekran kartını çıkartıp onboard ile bağlayıp oyunda o şekilde deneyebilirseniz en azından sorunun ekran kartından kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmiş olursunuz. @Monarchh

Hocam aynısının bir tık benzerini arkadaşım yaşadı sorunu ekran kartındaydı ama onda oyun olduğu yerde kalıyordu bilgisayar tepki vermiyordu kasadan kapa aç yapıyordu.

Muhtemelen alakası yok sistemi yeni aldım diyorsunuz ama Eğer işlemcinizin dahili grafik kartı var ise ekran kartını çıkartıp onboard ile bağlayıp oyunda o şekilde deneyebilirseniz en azından sorunun ekran kartından kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmiş olursunuz. @Monarchh
Hocam ekran kartında bir problem olduğunu zannetmiyorum dün cs ve valhalla da bir problem çıkarmadı şu an sadece rdr2 online da "fffff" hatası verip atıyor

Hocam ekran kartında bir problem olduğunu zannetmiyorum dün CS ve Valhalla da bir problem çıkarmadı şu an sadece RDR2 Online da "fffff" hatası verip atıyor.

Şu an Valhalla da da atıyor dün böyle bir problem yoktu.

Son düzenleme:
Dünden beridir Windows güncellemesi yapmışsa geri yükleme yapmayı dene.

Sabah olsun bakacağım olmadı ekran kartı sürücülerini tekrar kurarım bunun bir çözümü de yok bir sürü kişi konu açmış. RAM'ler çalışıyor, her şey güncel, ekran kartı için test vs yaptım bir problem yok ama oyunlar hata vermeden birden kapanıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı