Sürücülerde sıkıntı olabilir wifi kartında sıkıntı olabilir bi bakmalısın hocam .Bilgisayarım ASUS tuff FA507 Windows 11 kurulu bir gün açtığımda Wi-Fi ve Ethernet'in olmadigini gördüm. Ne yaptıysam geri getiremedim daha önce bu sorunla karşılaştıysanız ve çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarım ASUS tuff FA507 Windows 11 kurulu bir gün açtığımda Wi-Fi ve Ethernet'in olmadigini gördüm. Ne yaptıysam geri getiremedim daha önce bu sorunla karşılaştıysanız ve çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bende de ASUS TUF var maalesef kronik bir sorun MediaTek kartı yüzünden tüm tufflarda ortaya çıkıyor. Gönderdiğim videoda adam bu sorunu çözmek için bilgisyarı açıp Wi-Fi kartını temizliyor. Ancak en iyi çözüm yeni bir Wi-Fi kartı almak olacaktır genelde Intel AX210 tercih edilir.
Sürücüleri kontrol ettim bir sıkıntı gözükmüyor aslında baya kurcaladım ayarları sistem yöneticilerindeki hatalara kadar indim ama devamı gelmediSürücülerde sıkıntı olabilir wifi kartında sıkıntı olabilir bi bakmalısın hocam .
Hocam bende de ASUS TUF var maalesef kronik bir sorun MediaTek kartı yüzünden tüm tufflarda ortaya çıkıyor. Gönderdiğim videoda adam bu sorunu çözmek için bilgisyarı açıp Wi-Fi kartını temizliyor. Ancak en iyi çözüm yeni bir Wi-Fi kartı almak olacaktır genelde Intel AX210 tercih edilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.