Bilgisayarda durup dururken Wi-Fi ve Ethernet gitti

Unity fox

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım ASUS tuff FA507 Windows 11 kurulu bir gün açtığımda Wi-Fi ve Ethernet'in olmadigini gördüm. Ne yaptıysam geri getiremedim daha önce bu sorunla karşılaştıysanız ve çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarım ASUS tuff FA507 Windows 11 kurulu bir gün açtığımda Wi-Fi ve Ethernet'in olmadigini gördüm. Ne yaptıysam geri getiremedim daha önce bu sorunla karşılaştıysanız ve çözdüyseniz yardımcı olabilir misiniz?
Sürücülerde sıkıntı olabilir wifi kartında sıkıntı olabilir bi bakmalısın hocam .

Öncelikle geçmiş olsun dostum. Şimdi çok geniş bir yelpaze olduğu için sorunun neden kaynaklandığını bulmak bayağı bir zor olacak. O yüzden şu siteye girip Windows 11 olan kısma tıklayıp buradaki maddeleri tek tek denemende fayda olacak. Umarım sorununu çözersin.

Hocam bende de ASUS TUF var maalesef kronik bir sorun MediaTek kartı yüzünden tüm tufflarda ortaya çıkıyor. Gönderdiğim videoda adam bu sorunu çözmek için bilgisyarı açıp Wi-Fi kartını temizliyor. Ancak en iyi çözüm yeni bir Wi-Fi kartı almak olacaktır genelde Intel AX210 tercih edilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende de ASUS TUF var maalesef kronik bir sorun MediaTek kartı yüzünden tüm tufflarda ortaya çıkıyor. Gönderdiğim videoda adam bu sorunu çözmek için bilgisyarı açıp Wi-Fi kartını temizliyor. Ancak en iyi çözüm yeni bir Wi-Fi kartı almak olacaktır genelde Intel AX210 tercih edilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sürücülerde sıkıntı olabilir wifi kartında sıkıntı olabilir bi bakmalısın hocam .
Sürücüleri kontrol ettim bir sıkıntı gözükmüyor aslında baya kurcaladım ayarları sistem yöneticilerindeki hatalara kadar indim ama devamı gelmedi

Cevapladığın için teşekkür ediyorum ama Ethernet te beraberinde gittiği için donanımsal olup olmadığı çözemedim ayrıca WiFi kartını okuyor şeklinde yorumladım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı