Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.083 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #11 Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz modemin ışıkları yanan kısmı çeker misin?
2kvitsxq Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #12 Einstein dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz modemin ışıkları yanan kısmı çeker misin? Genişletmek için tıkla... WAN, WLAN ve LAN1(bilgisayara bağlı ethernet kablosu) yanıyor. İnternet ışığı ise saliselik yanıp sönüyor bu zaten hep oluyor.
Einstein dedi: Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz modemin ışıkları yanan kısmı çeker misin? Genişletmek için tıkla... WAN, WLAN ve LAN1(bilgisayara bağlı ethernet kablosu) yanıyor. İnternet ışığı ise saliselik yanıp sönüyor bu zaten hep oluyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.083 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #13 Şu anda hiçbir cihazda interneti kullanamıyorsun yani internet servis sağlayıcın nedir bu sorun tek PC'de yok demek ki müşteri hizmetlerini aradın mı?
Şu anda hiçbir cihazda interneti kullanamıyorsun yani internet servis sağlayıcın nedir bu sorun tek PC'de yok demek ki müşteri hizmetlerini aradın mı?
2kvitsxq Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #14 Einstein dedi: Şu anda hiçbir cihazda interneti kullanamıyorsun yani internet servis sağlayıcın nedir bu sorun tek PC'de yok demek ki müşteri hizmetlerini aradın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çünkü şu an arayabilecek durumda değilim ve başlığı PC üzerinden açmamın sebebi mfstconnecttest/redirect sitesinin açılması. Yani normalde internet gittiğinde böyle bir site açılmıyordu.
Einstein dedi: Şu anda hiçbir cihazda interneti kullanamıyorsun yani internet servis sağlayıcın nedir bu sorun tek PC'de yok demek ki müşteri hizmetlerini aradın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır çünkü şu an arayabilecek durumda değilim ve başlığı PC üzerinden açmamın sebebi mfstconnecttest/redirect sitesinin açılması. Yani normalde internet gittiğinde böyle bir site açılmıyordu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.083 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #15 Demek ki internetinde sorun var PC'de değil çünkü telefondada yok hangi internet servis sağlayıcısını kullandığını söylemedin hala.
Demek ki internetinde sorun var PC'de değil çünkü telefondada yok hangi internet servis sağlayıcısını kullandığını söylemedin hala.
2kvitsxq Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #16 Einstein dedi: Demek ki internetinde sorun var PC'de değil çünkü telefondada yok hangi internet servis sağlayıcısını kullandığını söylemedin hala. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın gözümden kaçmış. Turkcell. Turkcell Superonline
Einstein dedi: Demek ki internetinde sorun var PC'de değil çünkü telefondada yok hangi internet servis sağlayıcısını kullandığını söylemedin hala. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın gözümden kaçmış. Turkcell. Turkcell Superonline
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.083 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #17 Modeminde Superonline logosu var mı? Superonline logosu var diye tahmin ediyorum modemi resetlemeyi dene olmazsa genel arıza olabilir en iyisi müşteri hizmetlerini ara olmazsa.
Modeminde Superonline logosu var mı? Superonline logosu var diye tahmin ediyorum modemi resetlemeyi dene olmazsa genel arıza olabilir en iyisi müşteri hizmetlerini ara olmazsa.
2kvitsxq Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #18 Einstein dedi: Modeminde Superonline logosu var mı? Superonline logosu var diye tahmin ediyorum modemi resetlemeyi dene olmazsa genel arıza olabilir en iyisi müşteri hizmetlerini ara olmazsa. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın o kadar zamanınızı çaldım. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorun çözüldü. Sağolun.
Einstein dedi: Modeminde Superonline logosu var mı? Superonline logosu var diye tahmin ediyorum modemi resetlemeyi dene olmazsa genel arıza olabilir en iyisi müşteri hizmetlerini ara olmazsa. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın o kadar zamanınızı çaldım. Müşteri hizmetlerini aradım. Sorun çözüldü. Sağolun.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.083 Çözümler 554 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #19 Sorun değil iyi günler.