m1rzalp
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
- RAM
- Twinmos 16GB CL22 3200Mhz
- SSD veya HDD modeli
- Twinmos 512gb nvme m2, twinmos 1tb sata ssd.
- Ekran kartı
- Rtx 3060ti 8gb Gddr6x
- Anakart
- Asus Prime b660m-k d4
- İşlemci
- İntel Core i5-12400f
Arkadaşlar son günlerde sistemimde çok değişik şeyler olmaya başladı. Bundan birkaç ay önce mavi ekran hatası alıyordum sistem bir anda donup mavi ekrana geçip kapanıyordu ardından normal şekilde açılıyordu. Şu sıralar ise sekmeler arasında gezerken vs. bir anda takılıp hiçbir şey yapamadığım durumlar oldu. Alt Tab atarken bir anda çöküp herhangi bir mavi ekran vermedi ancak herhangi bir şey de yapamadım. Ve bugün yine normal gezerken sistem bir anda dondu ve 'Windows operating System yanıt vermiyor' hatası aldım. Sistemi kapatıp açtığımda çözülmüştü. Şu anda dosya yöneticisini kullanamıyorum. Açtığımda hesabın bağlantısı kesildi yazıyor ve yerel disk, indirilenler, resimler vb. klasörlerin üzerine tıkladığımda Dosya Gezgini çöküyor. Format için flash belleğimin içine bile giremiyorum. Olay görüntüleyicisi hizmeti kullanılamıyor. Spotify açılmıyor. Kaspersky ile tarama yaptığımda herhangi bir tespite rastlamadım. CMD ile disk taraması(adını bilmiyorum) yaptım ama bir şey değişmedi. Sorun neden kaynaklı olabilir? Başka bilgisayar aracılığıyla format atmayı düşünüyorum. (Windows 11)