Bilgisayarda görüntü gidiyor ve WattMan hatası veriyor

Yusuf11

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F・ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT・ASUS PRIME H610M-K・GoodRam 8GB IRDM x2・GoodRam 512GB PX500 Gen3x4 M.2 NVMe・Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa

Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık・Razer Deathadder V2 Mini Gaming Mouse
Meslek
Öğrenci, Yazılımcı, İngilizce-Türkçe Tercüman
Birkaç gün önce İtopya.com'dan almış olduğum hazır sistemi birkaç gündür kullanıyorum. Bilgisayarı normal bir şekilde kullandığımda (örneğin tarayıcıda video izlerken bir yere tıklamak, hatta bu yazıyı yazarken bile) bir anda ekran donuyor ve ardından birkaç saniyelik siyah ekran olup geri geliyordu. Daha sonra driver bana WattMan ayarlarımın sıfırlandığını söylüyordu. İnternetten baktım, birçok yol denedim. Bütün her şeyim güncel, GPU maksimum fan hızını oyun modu frekansına ayarlamak gibi şeylerin hepsini denedim. Denediğim hiçbir şey işe yaramadı. Sorunun neden kaynaklandığını veya nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

WattMan hatasının net bir çözümü sanırım yok. RX 570 ile bende ayni hatayı aliyordum. Eski ve stabil çalışan driver kullanarak hatayı gider miştim ama haftada 1 veya 2 defa veriyordu. En sonunda NVIDIA geçtim.

Benim bir arkadaşım Wattman yüzünden anakart, RAM ve PSU değiştirdi yine de çözüm olmadı. Ekran kartından veya sistemdeki bir uyuşmazlıktan kaynaklanabiliyormuş galiba. Sistemi direk iade et uğraşma derim ama itopya iade konusunda sıkıntılı. Hazır sistemi iade etmek epey zor olacak.

Ben kampanya döneminde almıştım. Şimdi fiyatlar uçmuşken nereye yeni sistem alıyorum :D İade etme gibi bir düşüncem yok. En fazla ekran kartını garantiye gönderirim. Ama onda da sorun düzelir mi emin değilim.

Benim bir arkadaşım WattMan yüzünden anakart, RAM ve PSU değiştirdi yine de çözüm olmadı. Ekran kartından veya sistemdeki bir uyuşmazlıktan kaynaklanabiliyormuş galiba. Sistemi direk iade et uğraşma derim ama İtopya iade konusunda sıkıntılı. Hazır sistemi iade etmek epey zor olacak.

İade edemese bile ücretsiz servis desteği alır. Birkaç günlük bilgisayarın sorunlarıyla alıcı uğrasacağına satıcı uğraşsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı