beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Anlamadım bir oyun indirdikten sonra böyle oldu hala da oluyor çözüm var mı?
ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #41 beyazlale dedi: Eki Görüntüle 2329740 Burada öyle bir yer yok. Genişletmek için tıkla... o kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile. beyazlale dedi: Eki Görüntüle 2329740 Burada öyle bir yer yok. Genişletmek için tıkla... geçici dosyalar neden hala 50 gb görünüyor Artı 0 Eksi
beyazlale dedi: Eki Görüntüle 2329740 Burada öyle bir yer yok. Genişletmek için tıkla... o kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile. beyazlale dedi: Eki Görüntüle 2329740 Burada öyle bir yer yok. Genişletmek için tıkla... geçici dosyalar neden hala 50 gb görünüyor
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #42 ametcorn dedi: O kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile. Geçici dosyalar neden hala 50 GB görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bilmem trojan falan var herhalde AVG ile taramada yapmıştım. Artı 0 Eksi
ametcorn dedi: O kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile. Geçici dosyalar neden hala 50 GB görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bilmem trojan falan var herhalde AVG ile taramada yapmıştım.
ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #43 beyazlale dedi: Bilmem trojan falan var herhalde AVG ile taramada yapmıştım. Genişletmek için tıkla... sana temiz kurulum şart Artı 0 Eksi
beyazlale dedi: Bilmem trojan falan var herhalde AVG ile taramada yapmıştım. Genişletmek için tıkla... sana temiz kurulum şart
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #44 ametcorn dedi: Sana temiz kurulum şart. Genişletmek için tıkla... Discord'un falan var mı bana yol göstermen lazım lütfen zor durumdayım. ametcorn dedi: Sana temiz kurulum şart. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim tavsiyen var mı çok önemli slaytlar ve Word dosyaları var PC de gitmesini istemiyorum. Son düzenleme: 15 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
ametcorn dedi: Sana temiz kurulum şart. Genişletmek için tıkla... Discord'un falan var mı bana yol göstermen lazım lütfen zor durumdayım. ametcorn dedi: Sana temiz kurulum şart. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim tavsiyen var mı çok önemli slaytlar ve Word dosyaları var PC de gitmesini istemiyorum.
ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #45 O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek Temiz kurulum yapmasan da olur bilgisayarında virüs olduğunu düşünmüyorsan sadece bilgisayarı sıfırlayabilirsin. Artı 0 Eksi
O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek Temiz kurulum yapmasan da olur bilgisayarında virüs olduğunu düşünmüyorsan sadece bilgisayarı sıfırlayabilirsin.
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #46 ametcorn dedi: O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı? Artı 0 Eksi
ametcorn dedi: O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı?
ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #47 beyazlale dedi: Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider beyazlale dedi: Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... FIFA nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin Artı 0 Eksi
beyazlale dedi: Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider beyazlale dedi: Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı? Genişletmek için tıkla... FIFA nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #48 ametcorn dedi: Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? ametcorn dedi: Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider. FIFA'nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere. Artı 0 Eksi
ametcorn dedi: Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? ametcorn dedi: Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider. FIFA'nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere.
ametcorn Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #49 beyazlale dedi: Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere. Genişletmek için tıkla... Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun beyazlale dedi: Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere. Genişletmek için tıkla... Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin. Artı 0 Eksi
beyazlale dedi: Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere. Genişletmek için tıkla... Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun beyazlale dedi: Önerebileceğin güzel mi bellek var mı? Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere. Genişletmek için tıkla... Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.
KS KS beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #50 ametcorn dedi: Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman yarın belleğe word dosyalarını atıp format atıcam ametcorn dedi: Kayıtların Steam Cloud'da yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun. Ha yok ben bekleyemem param var alırım bir 128'lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Var mı? Önerebileceğin bir bellek. Artı 0 Eksi
ametcorn dedi: Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... O zaman yarın belleğe word dosyalarını atıp format atıcam ametcorn dedi: Kayıtların Steam Cloud'da yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun. Ha yok ben bekleyemem param var alırım bir 128'lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Var mı? Önerebileceğin bir bellek.