Bilgisayarda hard disk kendi kendine yer dolduruyor

Son düzenleme:
O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek

Temiz kurulum yapmasan da olur bilgisayarında virüs olduğunu düşünmüyorsan sadece bilgisayarı sıfırlayabilirsin.

Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı?

Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider

Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı?
FIFA nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin

Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider.

Önerebileceğin güzel mi bellek var mı?

Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider.

FIFA'nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin.

Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere.

Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere.
Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun

Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.

Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun

Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.
O zaman yarın belleğe word dosyalarını atıp format atıcam

Kayıtların Steam Cloud'da yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun.

Ha yok ben bekleyemem param var alırım bir 128'lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.

Var mı? Önerebileceğin bir bellek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı