o kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile.
geçici dosyalar neden hala 50 gb görünüyor
O kadar az yerin var ki sistem otomatik geri yükleme noktası oluşturmamış bile.
Geçici dosyalar neden hala 50 GB görünüyor.
sana temiz kurulum şartBilmem trojan falan var herhalde AVG ile taramada yapmıştım.
Sana temiz kurulum şart.
Sana temiz kurulum şart.
O dosyaları bir flashbelleğe aktarman gerekecek.
Tamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı?
FIFA nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsinTamam orası kolay sadece FIFA ve mod Manager'i koruyabileceğim bir seçenek var mı?
Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider.
Onu da flash belleğe aktarman gerekir aksi takdirde disk sıfırlanacağı için onlarda gider.
FIFA'nın silinmesi kıyamet alameti değil dost yeniden yükleyebilirsin.
Kayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursunÖnerebileceğin güzel mi bellek var mı?
Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere.
Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.Önerebileceğin güzel mi bellek var mı?
Beklemek istemiyorum hiç FIFA candır bir de kariyer modları falan silinir çok emek verdim kariyerlere.
O zaman yarın belleğe word dosyalarını atıp format atıcamKayıtların Steam Cloudda yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun
Ha yok ben bekleyemem param var alırım bi 128 lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.
Kayıtların Steam Cloud'da yedeklenmiyor mu silinse bile Steam Cloud kısmında kayıtların durması gerekir sadece yüklemesini beklemiş olursun.
Ha yok ben bekleyemem param var alırım bir 128'lik flash bakarım dalgama dersen sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.