Merhaba, masaüstü bilgisayarıma USB Mouse bağlamaya çalıştığım zaman herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Kullandığım Wacom grafik tabletimi tablet modundan mouse moduna aldığım zaman da aynı şekilde imleci hareket ettiremiyorum. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Tak çıkar yapmak, bilgisayarı kapatıp açmak gibi basit şeyleri yaptım ve sorun devam ediyor.
Merhaba, masaüstü bilgisayarıma USB mouse bağlamaya çalıştığım zaman herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Kullandığım Wacom grafik tabletimi tablet modundan mouse moduna aldığım zaman da aynı şekilde imleci hareket ettiremiyorum. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Tak çıkar yapmak, bilgisayarı kapatıp açmak gibi basit şeyleri yaptım ve sorun devam ediyor.
aygıt yöneticisinden baktığımda "zaten en güncel sürümü kullanıyorsunuz" gibi bir şey yazıyor güncelle yaptığımda. "Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)" hatası gözüküyor
Merhaba, masaüstü bilgisayarıma USB mouse bağlamaya çalıştığım zaman herhangi bir şekilde kullanamıyorum. Kullandığım Wacom grafik tabletimi tablet modundan mouse moduna aldığım zaman da aynı şekilde imleci hareket ettiremiyorum. Sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Tak çıkar yapmak, bilgisayarı kapatıp açmak gibi basit şeyleri yaptım ve sorun devam ediyor.
evet hocam kulaklığı vesaire denedim aynı girişlerde, çalıştı. Güç konusunda çıkar tak yaparken bir hata almıştım ama her yaptığımda olmuyor. Ne yazdığını unuttum.
Evet hocam kulaklığı vesaire denedim aynı girişlerde, çalıştı. Güç konusunda çıkar tak yaparken bir hata almıştım ama her yaptığımda olmuyor. Ne yazdığını unuttum.