Bilgisayarda hile kalması ban yedirtir mi?

symo

Hectopat
Daha fazla  
Benim bilgisayarımda bir sürü hile vardı. Böyle eski püskü bunları kaldırmaya üşendim temiz bir format atmayı düşünüyorum. Ondan sonra Valorant indireceğim sizce ban yer miyim, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylı bir format var mı ISO USB hazır yedeklememide bitirdim sayılır USB takarsam ban yer miyim peki veya öyle bir şey olur mu?

Benim bilgisayarımda bir sürü hile vardı. Böyle eski püskü bunları kaldırmaya üşendim temiz bir format atmayı düşünüyorum. Ondan sonra Valorant indireceğim sizce ban yer miyim, ne yapmam lazım?

Format attıktan sonra bir şey olmaz. Arkadaşım 3 aydır Valorant oyununda hile kullandigi halde ban yemediyse, sizin yemeniz imkansiz gibi.

Format attıktan sonra bir şey olmaz. Arkadaşım 3 aydır Valorant oyununda hile kullandigi halde ban yemediyse, sizin yemeniz imkansiz gibi.

Ban yedim zaten ama bunun gibi 3 4 yıl önce hileler kalmış PC'de onları bulmuş Valorant o yüzden yedim artık kullanmıyorum 1 yıl oldu ban yedikten sonra tövbe ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı