Bilgisayarda indirme yapılmıyor

ethem seherr

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
71
Bilgisayarımda son 3 aydır çoğu dosyayı ve sürücüyü yükleyemiyorum ekran kartım (AMD) arayüzünde yeni sürücüler inmiyor Chrome, Yandex, Opera üzerinden defalarca denememe rağmen kaynağı ne olduğu nereden indirdiğim fark etmeksizin indirmeler ya kesiliyor ya da sıfırlanıyor. Epic Games üzerinden RDR2 yüklüyorum Steam üzerinden FH4 yüklüyorum sıkıntısız bir şekilde ama Windows ISO dosyasını indiremiyorum. EA Games üzerinden aynı hatayı alıyorum, Xbox Games'te gene aynı şekilde yarıda kesiliyor veya hiç inmiyor AMD sitesinden ekran kartı sürücülerini hiçbir şekilde indiremiyorum. Bu konuda ne yapabilirim? Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Bu program ile indirme yapmayı dener misiniz?
 
Bu program ile indirme yapmayı dener misiniz?

İnternetim koptuğu için geç cevap verebildim kusuruma bakmayın programı kurdum ama maalesef hata devam ediyor ne yaptıysamda bu durumu düzeltemiyorum.
 
Telofunumda ve diğer cihazlarım da böyle bir problem yaşamıyorum sadece bu cihazda sıkıntılar yaşıyorum acaba kullandığım Wi-Fi adaptörü böyle bir sıkıntı yapar mı?
Telefonunuzu usb ile bilgisayara bağlayıp WiFi internetini paylaşmayı dener misiniz?
Bu şekilde kopma olmaz ise adaptör sıkıntılıdır.
 
Telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayıp Wi-Fi internetini paylaşmayı dener misiniz?
Bu şekilde kopma olmaz ise adaptör sıkıntılıdır.

Eve gelir gelmez dediğiniz şekilde denedim ve evet Wi-Fi adabtörümde sıkıntı var.
Sorun yaşadığım her yerde telefon üzerinden denedim ve sıkıntısız indirme yapabiliyorum yardımınız için teşekkür ederim. Acaba USB Wi-Fi adabtör önerininzde olabilir mi? Bütçem 250 TL.
 

Geri
Yukarı