Merhaba arkadaşlar. Telefonlarda internet çekiyor fakat bir dizi ya da internetten bir araştırma yapmak istediğimde internet yüklenmiyor. Bu durum sadece bilgisayarda böyle Ethernet kullanmıyorum ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Hocam modem kolidorda duvarlar beton perde Ethernet kablosu bağlamam için yaklaşık 5-10M kablo lazım bilgisayar konumuda modeme çok ters kablosu bayağı çirkin durur diye tercih etmiyorum.
Hocam modem kolidorda duvarlar beton perde Ethernet kablosu bağlamam için yaklaşık 5-10M kablo lazım bilgisayar konumuda modeme çok ters kablosu bayağı çirkin durur diye tercih etmiyorum.
Yani sinyal güçlendirici alabilirsin ne kadar iyi çalışıyorlar bilmiyorum. Modemini daha kaliteli bir şey alabilirsin çözüm olur mu bilmem. Ya da bilgisayarının yerini değiştirebilirsin.
İyi bir Wi-Fi adaptörü almanız gerekecek, fakat bu Ethernet kablosuna göre pahalıya patlar. Eğer Ethernet kalın olduğundan çirkin olduğunu söylüyorsanız bu kabloya bakabilirsiniz. Kendim kullanıyorum çok ince.
İyi bir Wi-Fi adaptörü almanız gerekecek, fakat bu Ethernet kablosuna göre pahalıya patlar. Eğer Ethernet kalın olduğundan çirkin olduğunu söylüyorsanız bu kabloya bakabilirsiniz. Kendim kullanıyorum çok ince.