LoLly00 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2025 #21 tarloc dedi: Discord'dan istek attım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi bende PC yeni aldım o kadar araştırdım ama bir çözüm bulamadım.
tarloc dedi: Discord'dan istek attım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi bende PC yeni aldım o kadar araştırdım ama bir çözüm bulamadım.
9 938566 Attopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 29 Çözümler 1 16 Temmuz 2025 #22 Modemle Wi-Fi kartının uyumsuzluğu olabilir solnet modemi MR-3020 router ile uyumsuzdu.
InsomniacX Picopat Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #23 LoLly00 dedi: Sorunu çözebildiniz mi bende PC yeni aldım o kadar araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden Microsoft Wİ-Fİ Direct Virtual Adapter var ise devre dışı bırakmayı dene.
LoLly00 dedi: Sorunu çözebildiniz mi bende PC yeni aldım o kadar araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden Microsoft Wİ-Fİ Direct Virtual Adapter var ise devre dışı bırakmayı dene.
LoLly00 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2025 #24 InsomniacX dedi: Aygıt yöneticisinden Microsoft Wİ-Fİ Direct Virtual Adapter var ise devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hayır yok bir kaç ayar yapınca 5 mb kadar arttırdım ama sonuç değişmedi 30 mb geçmiyor.
InsomniacX dedi: Aygıt yöneticisinden Microsoft Wİ-Fİ Direct Virtual Adapter var ise devre dışı bırakmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hayır yok bir kaç ayar yapınca 5 mb kadar arttırdım ama sonuç değişmedi 30 mb geçmiyor.