Bilgisayarda internet yavaşlıyor

Kirmizi Rias

Hectopat
Yer
School
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda upload hızım aşırı düşük. Telefonda hız testi yapıyorum upload 4 çıkıyor ama bilgisayarda yaptığımda 0.1 çıkıyor. YouTube'da video vs. zor izliyorum. Discord gibi platformlarda mesajlarım geç gönderiliyor. Müşteri temsilcilerini aradım bir problem olmadığını söylediler. Modemi yeniden başlattım, reset attım falan etki etmedi. Ethernet'i çıkarıp taktım fayda etmiyor. Sorun nedir? Aşırı uyuz bir şey.

Arkadaşlar bilgisayarda upload hızım aşırı düşük. Telefonda hız testi yapıyorum upload 4 çıkıyor ama bilgisayarda yaptığımda 0.1 çıkıyor. YouTube'da video vs. zor izliyorum. Discord gibi platformlarda mesajlarım geç gönderiliyor. Müşteri temsilcilerini aradım bir problem olmadığını söylediler. Modemi yeniden başlattım, reset attım falan etki etmedi. Ethernet'i çıkarıp taktım fayda etmiyor. Sorun nedir? Aşırı uyuz bir şey.
profil fotoğrafına düştüm bu arada

Ethernet kablosunu değiştirmeyi denediniz mi?

Elimde 10 metre farklı bir Ethernet yok. Öbür odadan masama router çoklayıp 1 metre kablo ile bağlansam olur mu?
Arkadaşlar Ethernet kablosunun birkaç yerinde kopukluk varmış onları birbirine tekrar bağlayıp bantladım. Sorun şu an düzeldi yardım edenlere teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı