Bilgisayarda internete bağlanılamıyor

DarlDixon

Hectopat
İki üç gün önce elektrikler gitmiş ve modem bozulmuştu. Ben de gidip eski modemi taktım, açıldı ve normal çalışıyordu. Telefondan internete girebiliyorum, fakat PC'den girilmiyor. Bu ağa bağlanılamadı diyor ya da şifre yanlış diyor. Şifre yanlış değil, eminim. Bir ara bağlandı sonra PC'yi tekrar açtığımda yine yoktu. WPS diye bir özellik var onu açtım ve bağlandı. Ama şimdi onu açınca bağlanmıyor. Ama diğer cihazlar modeme bağlanıyor. Fakat sorun şu ben telefonumun interneti bağlayabiliyorum. PC'ye sorun nerede anlamadım.

1701962968837.png

Ağ sıfırlama işlemi gerçekleştirir misiniz? Arama kısmına ağ sıfırlama yazdığınızda çıkar. Sıfırlama işleminden sonra bilgisayarınız 5 dakika içerisinde yeniden başlatılacak uyarısı gelecek. Yeniden başlatılana kadar bekleyin, bilgisayar açıldığında ağa tekrardan bağlanmayı deneyin.

Eki Görüntüle 2044517

Ağ sıfırlama işlemi gerçekleştirir misiniz? Arama kısmına ağ sıfırlama yazdığınızda çıkar. Sıfırlama işleminden sonra bilgisayarınız 5 dakika içerisinde yeniden başlatılacak uyarısı gelecek. Yeniden başlatılana kadar bekleyin, bilgisayar açıldığında ağa tekrardan bağlanmayı deneyin.

Bütün her şeyi yaptım bir çözümü yok herhalde kendi kendine geldi yarın tekrar gider büyük ihtimal.

Tekrar internet gidiyo cidden bu sorun can sııkmaya başladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı