Bilgisayarda internetin yavaşlaması

numbKörKedi

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam bu sabah bilgisayarımda internet bağlantısı aniden gitti. Ancak diğer tüm cihazlarda internet normal. Daha sonra format attım internete bağlamayı başardım fakat şimdi de internet o kadar yavaş ki hiçbir şeye giriş yapamıyorum internet siteleri dahi açılmıyor. Yardimci olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam bu sabah bilgisayarımda internet bağlantısı aniden gitti. Ancak diğer tüm cihazlarda internet normal. Daha sonra format attım internete bağlamayı başardım fakat şimdi de internet o kadar yavaş ki hiçbir şeye giriş yapamıyorum internet siteleri dahi açılmıyor. Yardimci olur musunuz?
Güncel olmayan donanımlar , modemden ya da internet sağlayıcısından kaynaklı sorunlar olabilir zaten genel olarak yavaş hızlar ☹️

Güncel olmayan donanımlar, modemden ya da internet sağlayıcısından kaynaklı sorunlar olabilir zaten genel olarak yavaş hızlar ☹️

Donanimlar ekran karti haric guncel :D diger aygitlarda internetin duzgun calismasindan da modemin saglam oldugu kanisina vardim. Sadece bilgisayarda var bu problem saglayici ile de iletisime gectim bizden kaynakli degil dediler yok mudur bir cozum cok caresizim şu an.

Donanimlar ekran karti haric guncel :D diger aygitlarda internetin duzgun calismasindan da modemin saglam oldugu kanisina vardim. Sadece bilgisayarda var bu problem saglayici ile de iletisime gectim bizden kaynakli degil dediler yok mudur bir cozum cok caresizim şu an.
Tek pc ile mi giriş yapıyorsunuz ? Cmd komutlarıyla temiz bir ayar çekin düzelir büyük bir ihtimal .

Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz internete? İnternet Servis sağlayıcınız nedir? Harici bir ağ kartınız var mı?

Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz internete? İnternet servis sağlayıcınız nedir? Harici bir ağ kartınız var mı?

Bilgisayarima kablosuz ile bağliyorum. Internet saglayicimda Türk Telekom şu anda. Kablosuz baglantiyi ek bir aletle yapiyorum(TP-Link Wireless adaptor)

Tek PC ile mi giriş yapıyorsunuz? CMD komutlarıyla temiz bir ayar çekin düzelir büyük bir ihtimal.

Birkaç CMD komudu bulup denedim internetten fakat maalesef.

Bilgisayarima kablosuz ile bağliyorum. Internet saglayicimda Türk Telekom şu anda. Kablosuz baglantiyi ek bir aletle yapiyorum(TP-Link Wireless adaptor)

Birkaç CMD komudu bulup denedim internetten fakat maalesef.
  1. Başlangıç menüsünde cmd yazarak Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırınız.
  2. Önünüze çıkan pencerede ipconfig /release yazıp Enter tuşuna basınız.
  3. Daha sonra ipconfig /renew yazıp Enter'a basınız.
  4. Komut penceresini kapatıp durumu kontrol ediniz.

1. Başlangıç menüsünde cmd yazarak Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırınız.
  2. Önünüze çıkan pencerede ipconfig /release yazıp Enter tuşuna basınız.
  3. Daha sonra ipconfig /renew yazıp Enter'a basınız.
  4. Komut penceresini kapatıp durumu kontrol ediniz.
Maalesef hocam devam etmekte sorun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı