Bilgisayarda işlemci çok fark eder mi?

Tamam hocam hangisine paranız yetiyorsa onu alın.:)

20kdan aşağı yeni bir sistem yok doğru dürüst.

Hocam seneye 20k bırak sistemlerin fiyatları artışa geçecektir en ucuz 40-50kdan alışa geçeriz 9800x3D 23ten satıp ertesi gün 30K'ya satan bir ülkeden bahsediyoruz buradan.

Son düzenleme:
Hocam seneye 20k bırak sistemlerin fiyatları artışa geçecektir en ucuz 40-50kdan alışa geçeriz 9800x3D 23ten satıp ertesi gün 30K'ya satan bir ülkeden bahsediyoruz buradan.

Para azsa yapacak bir şey yok her para büyük para :(

Hocam arkadaş 2-3 k yükseltme için öneri istiyor. Sen gidip 20 klık sistem öneriyorsun. Arkadaşın zaten bütçesi o kadar olsa konu başlığı 20 k sistem önerisi olurdu? Fiyatlar çıkacak zaten o kesin bizim ülkede. Maaşlarda ona yakın artacağını için sıkıntı yok.

Hocam arkadaş 2-3 k yükseltme için öneri istiyor. Sen gidip 20 klık sistem öneriyorsun. Arkadaşın zaten bütçesi o kadar olsa konu başlığı 20 k sistem önerisi olurdu? Fiyatlar çıkacak zaten o kesin bizim ülkede. Maaşlarda ona yakın artacağını için sıkıntı yok.

Hocam benimkisi bir öneriydi sadece bana mantıken AM4 sisteme upragde yapmak mantıklı gelmediği için böyle bir şey önerdim değerlendirip değerlendirmeyeceği konu sahibine kalmış bir durum tepkiniz içinde teşekkür ederim daha dikkatli olurum 🙂

R9 380 series.
AMD Ryzen 5 1600.
16 GB RAM.
B450M K
Sistem bu hocam.
Bütçeni bilmiyorum. Ben olsam önceliğimi ekran kartına verirdim çok düşük kalmış ve ekran kartı piyasası çok oynak ikinci elden bir şeyler alabilirsin.
2. el RX 6600 yanınada R5 5600
PSU'nu bilmiyorum eğer yeterli değilse sıralamanı işlemci-psu-ekran kartı şeklinde yapabilirsin.

Bütçeni bilmiyorum. Ben olsam önceliğimi ekran kartına verirdim çok düşük kalmış ve ekran kartı piyasası çok oynak ikinci elden bir şeyler alabilirsin.
2. el RX 6600 yanına da R5 5600.
PSU'nu bilmiyorum eğer yeterli değilse sıralamanı işlemci-PSU-ekran kartı şeklinde yapabilirsin.

Benim de aklımda önce işlemci sonra Power ve ekran kartı idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı