Bilgisayarda işletim sistemi varken başka bir işletim sistemine geçmek için silmek mi gerekiyor?

batuss22

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 Pro'dan Windows 11 Home'ye geçmek istiyorum şu anki sistemi silebiliyor muyum yoksa üstüne falan mı kuruluyor? Nasıl yapacağım?

usbde windows 11 varsa format atar gibi yapacaksın. sürüm seçiminde windows 11 home seçeceksin. Nereye kurulacağını seçerken windowsun nerede kuruluysa onu biçimlendir diyip daha sonra kuracaksın oraya

Hayır ben de daha önce windows 11 pro kullanıyordum. Format atmam gerekti hatta 3-4 defa attım. windowsun kurulu olduğu sürücüyü biçimlendir diyerek biçimlendirdiğiniz sürücüye kuracaksınız

Hayır ben de daha önce Windows 11 Pro kullanıyordum. Format atmam gerekti hatta 3-4 defa attım. Windows'un kurulu olduğu sürücüyü biçimlendir diyerek biçimlendirdiğiniz sürücüye kuracaksınız.

Buna dair bir video falan var mı bildiğiniz daha kolay yapmak için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izleyebilirsin.

Bir de şey soracağım flash belleğime şimdi Windows 11 yükleyeceğim Rufus falan varmış onunla işim var mı?

evet flash belleğinin boş olması lazım çünkü rufus ile indirdiğin windows 11 iso dosyasını flash belleğe yazdıracaksın. Zaten rufusta yazdırmak istediğinde sana tüm verilerin silineceği uyarısı veriliyor. Rufus işlemi çok kolay her ayar otomatik geliyor. Sadece üst kısımdan usb ni seçmen gerekiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı