Bilgisayarda kameraya kadar erişiliyor

BIOS'dan format atılmaz. USB belleğe Windows imajını yazdırıp Boot ederek kurulum başlatırsın. BIOS ile işin yok.

Her kuş nasıl tavuk değilse, her gördüğünüz Rat'ta darkcomet değildir.

Windows üzerindeki menüden sıfırlamayı diyorsan zararlıya bağlı bir durum. Orayı kullanmanızı önermem. Ama normal temiz kurulum ile elbette her türlü temizlenecektir.

Ama temiz kuruluma da gerek yok. Kaspersky tam tarama sonucu ne dedi? Halen devam ediyor mu sıkıntı? Ona göre çözüm önerelim.

Kaspersky'de bir şey çıkmadı 0lamayi ayarlar üzerinden yaptım bilgisayarı 0 la diye C disk tamamen 0LAN'di D disk duruyor ama virüsü C disk üzerinden yedim kaspersk ile tarama yaptım 0lama işleminden sonra sonuç çıkmadı.
 
Böyle bir olay yaşıyorsunuz ve sadece antivirüs uygulamasıyla mı yetiniyorsunuz cidden? :) At format gitsin artık SSD üzerinden atıyorsan 5 dakikayı bile geçmiyor format atmak. USB/DVD ile uğraşmak istemiyorsanız herhangi bir diskinizden 8 GB yer ayırın ve Windows.iso içerisindeki dosyaları yeni açtığınız birime atın gerisi CMD üzerinden komutlarla normal kurulum.
 
Böyle bir olay yaşıyorsunuz ve sadece antivirüs uygulamasıyla mı yetiniyorsunuz cidden?:) at format gitsin artık SSD üzerinden atıyorsan 5 dakikayı bile geçmiyor format atmak.USB/DVD ile uğraşmak istemiyorsanız herhangi bir diskinizden 8 GB yer ayırın ve Windows. ISO içerisindeki dosyaları yeni açtığınız birime atın gerisi CMD üzerinden komutlarla normal kurulum.

Ayarlardan tamamen sıfırladım bilgisayarı Kaspersky portable ile taradım sonra Kaspersky ile tam tarama yaptım hiçbir virüs çıkmadı hala kalma ihtimali var mı ki? Virüs programında saklana biliyor mu bu virüs gerçekten?
 
Sormak istediğim bir soru var bilgisayarımızı ele geçiren kişiyi öğrenmemiz mümkün değil mi?

ya da nerede yaşadığı ismi falan böyle insanları cezalandırmak lazım.
 
Sormak istediğim bir soru var bilgisayarımızı ele geçiren kişiyi öğrenmemiz mümkün değil mi?

Ya da nerede yaşadığı ismi falan böyle insanları cezalandırmak lazım.

Yani Discord'una kadar elimde şu an da buradan ifşalamak sorun olmuyor ise ifşalayabilirim kanıtı videosu falan da var elimde.
 
Bence polise verin.

Evet polise verecektim fakat nereye vereceğimi bulamadım siber ihbar şikayet sitesine girmiyor.

Peki sizle nasıl iletişime geçti? Meraktan soruyorum.

Arkadaş tabiri caiz ise soytarının teki ben bir virüs indirdiğimin farkındaydım fakat bu denli bir virüs olacağını bilmiyordum trojan falandır halledilir dedim. YouTube'da bir videonun altına Discord'una kadar paylaşmış insanlarla alay etmek için belliki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı