Rehber Bilgisayarda kesinlikle olması gereken 10 program

Lightshot'ı hiç önermiyorum. Başkasına atmak üzere yüklediğiniz resimler veritabanında saklanıyor. Bir Lightshot linki kopyalayıp sondaki kısımları değiştirerek başka insanların attığı resimlere ulaşabilirsiniz. Bunu başkalarının yapıp kuzeninize gönderdiğiniz hesap şifresinin resmi olduğunu düşünün.
Lightshot yerine Windows Tuşu + Shift + S kombinasyonuyla ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ayarlar > Erişim Kolaylığı > Klavye yolunu izleyip "Print Screen Kısayolu" ayarını aktif hale getirerek bu kombinasyonu yalnızca Prt Scr tuşuna atayabilirsiniz. Tıpkı Lightshot gibi işliyor. Tuşa bastığınızda alan seçmeniz isteniyor, seçtikten sonra sağ altta çıkan bildirime basarak düzenleme yapabiliyorsunuz. Düzenleme yapmazsanız da kopyalama panosuna ekleniyor, CTRL + V kombinasyonuyla herhangi bir yere yükleyebiliyorsunuz.

Haklısınız hocam, bende uzun süredir bende Windows tuşu + Shift + S kombinasyonunu kullanıp ekran görüntüsü alıyorum.
Ama Lightshot.com'a yükle diye yazıyor zaten, neden bir siteye yüklendiğini bile bile uğraşıyım ki?

Format attım zaten az önce iyi oldu aslında aklıma gelmeyen programlar vardı burada hepsi verilmiş. Teşekkür ederim.

Format attım zaten az önce iyi oldu aslında aklıma gelmeyen programlar vardı burada hepsi verilmiş. Teşekkür ederim.
Rica ederim hocam, gerçekten işinize yaradıysa ne mutlu bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…