Rehber Bilgisayarda kesinlikle olması gereken 10 program

"Opera çiksi" kullanmayan kaldı mı ya? Ayrıca Google bir tarayıcı değildir. Bilgisayarda olmaması gereken programlar.

Şu rehberi yazdığımdan o kadar pişmanım ki. Birçok insanın işine yarıyacağını düşündüm, sağlam linç yemek için yazmışım meğer.

Şu rehberi yazdığımdan o kadar pişmanım ki. Birçok insanın işine yarıyacağını düşündüm, sağlam linç yemek için yazmışım meğer.

Hocam sıkıntı yok. Burası okul gibi. Teknoloji hakkında yeni şeyler öğreniyorsunuz. Opera ve Google olayı haricinde mükemmel bir rehber olmuş elinize sağlık.

Nobody: Tüm Chrome'cular:
Ayaklanın kardeşlerim! Opera GX'in kapitalist sistemine karşı ayaklanın! Opera veri satıyor! Ve berbat tarayıcılarını başlarına yıkın!

Hocam Discord'u görünce bir üzülüyorum anlatamam. Kıskanıyorum kullananları... Babam yasakladı nedenini bilmediğim bir şekilde çünkü. Aslında ufacık biliyorum nedenini. Derslerime odaklanamıyormuşum, aslında odaklanabiliyorum ama inandıramıyorum, vallaha odaklanabilirim vallahi billahi diyorum yok, umrunda değil. Sordum sadece bunu söyledi daha bir sürü sebep var diyor. 5 aydır yasak. Açar diyordum yasağı ilk başladığında. Açmıyor, baya ciddi bu konuda. Sizce açar mı yasağı?

Önceden incelemiştim bu makaleyi. Güzel bir makale.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…