Rehber Bilgisayarda kesinlikle olması gereken 10 program

Yazdıklarım tamamen eleştiri ve alternatif program kullanmak isteyenler içindir. Kötü bir amacım yoktur. İyi ve kötü yanları yazdım.
1- Opera GX verilerinizi satıyor, özelliklerinin çoğu palavra. Edge neyinize yetmiyor.
2-TeamSpeak eskidi artık. Discord özellikle JavaScript yazılımcıları için iyi bir ortam.
3-Kaspersky babaya laf yok. Malware temizlemek için Malwarebytes indirin.
4-bulabildiğiniz tüm oyun başlatıcılarını indirin.
5-Windows'a entegre olmayan dosya okuyucusu için kullanın.
6-WinRAR gibi her açılışta satın alın demiyor. Daha sade arayüzü var.
8-işlemcisi düzensiz çalışanlar için güzel. RAM temizleme de güzel bir özellik. Isınan laptoplar için rehberime bakabilirsiniz.
9-gayet kullanışlıdır. Sadece uzaktan yönetim için AnyDesk de kullanabilirsiniz.
10-indirmeniz zorunlu gibi bir şeydir. Windows dosyalarına katılmalı.

Hocam iyi kötü eleştirileriniz için teşekkür ederim. Öncelikle TeamSpeak'in ses kalitesi Discord'a kıyasla daha iyi, daha kaliteli. Ama Discord'un da TeamSpeak'e karşı artıları fazla. Opera hakkında konuşmak istemiyorum, yiyeceğim kadar linç yedim zaten. Yani böyle bir şey yaptığı da tartışılır.

Opera dışında güzel bir rehber, "çekilin!" gibi söylemleri yazanları ise anlayamıyorum. Sizin veriniz, sizin kararınız. Promosyon almadan verileriniz satılıyor, satılmadığına dair kanıtınız var ise buyurun. Sahne sizin!

Opera veri satmıyor. Acaba kim bunu söylemeyi bırakacak. Bana veri sattığını kanıtlayın o zaman kullanmam.
Ben de araştırdım, sattığına dair kesin bir bilgi yok. Kötülemek için sebep.

Veri satmayı bırak, Firefox'a geçtiğimden beri böyle hız görmedim.
Acayip yavaş Opera.
Doğru söylüyor, bundan önce telefon'da opera kullanıyordum, firefox'a geçmemi önerdiler.
Bird'de ne göreyim?
"Hız, sadelik, hafiflik, bu kadar'mı olur" dedim.
Bilgisayar'da hâlâ opera kullanıyorum.

Bende bir Firefox deneyim bakıyım. Burda ki birçok arkadaş önermiş. Başlangıçta çok güzel özellikler ile karşıladı, Google'deki verilerimi aktardım. Var mıdır önerdiğiniz özellik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…