Bilgisayarda keylogger olduğu nasıl anlaşılır?

Berkan Bey

Centipat
Malwere bytes ile tarama yaptığımda hiçbir tehlike bulmuyor fakat ben hala bir korku içerisindeyim. Kredi kartı ile internetten alışveriş yapıcağım ama korkuyorum herhangi bir durumda sıkıntı çıkar mı diye keylogger var mı varsa nasıl bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Malwere bytes ile tarama yaptığımda hiçbir tehlike bulmuyor fakat ben hala bir korku içerisindeyim. Kredi kartı ile internetten alışveriş yapıcağım ama korkuyorum herhangi bir durumda sıkıntı çıkar mı diye keylogger var mı varsa nasıl bulurum?

Kaspersky ile de tarama yapın zaten Kaspersky+Malwarebytes bulamadıysa bir şey virüs yoktur.

Hocam CTRL+alt+Shift+X tuşlarına basın. Karşınıza şifre ekranı gelirse keylogger olabilir.

@24099 hocam iyi ki geldiniz. Çok sinsi programlar. Farklı isimleri olabiliyor. Geçenlerde bir arkadaşta mswin.exe vardı.

@24099 hocam iyi ki geldiniz. Çok sinsi programlar. Farklı isimleri olabiliyor. Geçenlerde bir arkadaşta mswin.exe vardı.

Normal. Zararlıların amacı zaten kullanıcıyı yanıltmak :) Güvenlik yazılımı kullanmayan kimseler genelde olayı anlamadan bilgisayarı kullanmaya devam ediyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı