2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Eylül 2020 #11 Nicknametakenn dedi: Hala olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Anlamama gerek yok aslında çünkü direkt temiz kurulum yap. Maalesef korsan Windows'lar adam olmuyor başka türlü.
Nicknametakenn dedi: Hala olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Anlamama gerek yok aslında çünkü direkt temiz kurulum yap. Maalesef korsan Windows'lar adam olmuyor başka türlü.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 1 Eylül 2020 #12 24099 dedi: Anlamama gerek yok aslında çünkü direkt temiz kurulum yap. Maalesef korsan Windows'lar adam olmuyor başka türlü. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir siteye giriş yaparken veri çalma durumu olur mu hocam?
24099 dedi: Anlamama gerek yok aslında çünkü direkt temiz kurulum yap. Maalesef korsan Windows'lar adam olmuyor başka türlü. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir siteye giriş yaparken veri çalma durumu olur mu hocam?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 1 Eylül 2020 #13 Nicknametakenn dedi: Herhangi bir siteye giriş yaparken veri çalma durumu olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bilemem maalesef. Bilgisayarcının kurduğu KMS gerçek mi sahte mi bilemem maalesef. Temiz kurulum yapmak çok basit zaten halledersin diye düşünüyorum.
Nicknametakenn dedi: Herhangi bir siteye giriş yaparken veri çalma durumu olur mu hocam? Genişletmek için tıkla... Bilemem maalesef. Bilgisayarcının kurduğu KMS gerçek mi sahte mi bilemem maalesef. Temiz kurulum yapmak çok basit zaten halledersin diye düşünüyorum.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 1 Eylül 2020 #14 Kaliteli bir Anti-Virüs yazılımıyl tarama yapın.
Nicknametakenn Picopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 427 1 Eylül 2020 #15 24099 dedi: Bilemem maalesef. Bilgisayarcının kurduğu KMS gerçek mi sahte mi bilemem maalesef. Temiz kurulum yapmak çok basit zaten halledersin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Usb olsa hemen temiz kurulum yaparım.
24099 dedi: Bilemem maalesef. Bilgisayarcının kurduğu KMS gerçek mi sahte mi bilemem maalesef. Temiz kurulum yapmak çok basit zaten halledersin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Usb olsa hemen temiz kurulum yaparım.