3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 26 Şubat 2021 #21 403329 dedi: Eki Görüntüle 896991 Galiba bir sorun yok hocam bende. Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
403329 dedi: Eki Görüntüle 896991 Galiba bir sorun yok hocam bende. Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 26 Şubat 2021 #22 382019 dedi: Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam.
1 184424 Hectopat Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 3.374 Makaleler 2 Çözümler 16 26 Şubat 2021 #23 KMSpico ile ya da korsan şekilde CMD etkinleştirmesi yapsaydın tarih verecekti. Bildirim modunda ise deneme sürümündedir. Denemeyi bir süreye kadar daha uzatabiliyoruz. KMSpico yok gözüküyor siz kurmadıysanız zaten endişelenmenize gerek yok.
KMSpico ile ya da korsan şekilde CMD etkinleştirmesi yapsaydın tarih verecekti. Bildirim modunda ise deneme sürümündedir. Denemeyi bir süreye kadar daha uzatabiliyoruz. KMSpico yok gözüküyor siz kurmadıysanız zaten endişelenmenize gerek yok.
Soncyq Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 20 Yer Birleşik Krallık,Londra 25 Mayıs 2022 #24 @Pmw ben bilmeden CMD ile KMS aktifleştirdim. Ve böyle gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Temiz kurulum yapmam gerekir mi yoksa sadece format yeterli midir?
@Pmw ben bilmeden CMD ile KMS aktifleştirdim. Ve böyle gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Temiz kurulum yapmam gerekir mi yoksa sadece format yeterli midir?
uNyt Picopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #25 Soncyq dedi: @Pmw ben bilmeden CMD ile KMS aktifleştirdim. Eki Görüntüle 1399383 Ve böyle gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Temiz kurulum yapmam gerekir mi yoksa sadece format yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama sizin için. Evet temiz kurulum gereklidir daha önce bende istemeden KMS kullanmıştım ve temiz kurulum ile geçer.
Soncyq dedi: @Pmw ben bilmeden CMD ile KMS aktifleştirdim. Eki Görüntüle 1399383 Ve böyle gözüküyor bir sıkıntı olur mu? Temiz kurulum yapmam gerekir mi yoksa sadece format yeterli midir? Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama sizin için. Evet temiz kurulum gereklidir daha önce bende istemeden KMS kullanmıştım ve temiz kurulum ile geçer.
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Eylül 2022 #26 uNyt dedi: Konuyu hortlatıyorum ama sizin için. Evet temiz kurulum gereklidir daha önce bende istemeden KMS kullanmıştım ve temiz kurulum ile geçer. Genişletmek için tıkla... İlgisi yok. Bu basit kodlarla default ayarlara getirilir. KMS ile KMSPico'yu karıştırmayın. Kod:Panoya kopyala cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs -upk cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /cpky cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /ckms Bu üç temel kod KMS bilgilerini sisteminizden tamamen kaldıracaktır. Slmgr.vbs ile Hacim EtkinleÅtirme Bilgilerini Alma Seçenekleri Slmgr.vbs betiÄi için kullanılabilen seçeneklerin listesini saÄlar ve kullanım örneklerini açıklar. docs.microsoft.com KMS legal bir yöntemdir.(Şirketiniz vb. tarafından yapılıyorsa) KMS (Key Management Service – Anahtar Yönetim Servisi) KMS sorunlarını giderme yönergeleri Bu kılavuz KMS hizmeti hakkında bilgi saÄlar ve Windows Server'da etkinleÅtirme sorunlarını gidermek için araçlar ve yaklaÅımlar önerir. docs.microsoft.com
uNyt dedi: Konuyu hortlatıyorum ama sizin için. Evet temiz kurulum gereklidir daha önce bende istemeden KMS kullanmıştım ve temiz kurulum ile geçer. Genişletmek için tıkla... İlgisi yok. Bu basit kodlarla default ayarlara getirilir. KMS ile KMSPico'yu karıştırmayın. Kod:Panoya kopyala cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs -upk cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /cpky cscript //nologo %SystemRoot%\system32\slmgr.vbs /ckms Bu üç temel kod KMS bilgilerini sisteminizden tamamen kaldıracaktır. Slmgr.vbs ile Hacim EtkinleÅtirme Bilgilerini Alma Seçenekleri Slmgr.vbs betiÄi için kullanılabilen seçeneklerin listesini saÄlar ve kullanım örneklerini açıklar. docs.microsoft.com KMS legal bir yöntemdir.(Şirketiniz vb. tarafından yapılıyorsa) KMS (Key Management Service – Anahtar Yönetim Servisi) KMS sorunlarını giderme yönergeleri Bu kılavuz KMS hizmeti hakkında bilgi saÄlar ve Windows Server'da etkinleÅtirme sorunlarını gidermek için araçlar ve yaklaÅımlar önerir. docs.microsoft.com