Bilgisayarda kullanmak için gamepad tavsiyesi

berkaykn

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, 2019 yılında Monster Pusat Pro gamepad almıştım 4 yılı aşkındır kullanıyorum bu sene Ultimate Team oynarken başına bazı işler geldi :) kendime yeni bir gamepad arıyorum genellikle FIFA oynuyorum bazen de hikayeli oyunlar FIFA da tepkime süresi önemli benim için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Bütçe 1500TL.

İyi akşamlar, 2019 yılında Monster Pusat Pro gamepad almıştım 4 yılı aşkındır kullanıyorum bu sene Ultimate Team oynarken başına bazı işler geldi :) kendime yeni bir gamepad arıyorum genellikle FIFA oynuyorum bazen de hikayeli oyunlar FIFA da tepkime süresi önemli benim için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Bütçe 1500TL.

İkinci el ya da kutusu açılmamış elinde olup satanlar oluyor onlara Xbox 9.Nesil için bir bakın bence. Sıfırları 1900-2000 gibi.

İkinci el ya da kutusu açılmamış elinde olup satanlar oluyor onlara Xbox 9.nesil için bir bakın bence. Sıfırları 1900-2000 gibi.

1900 2000 TL nerede var ki hocam varsa direk alayım.

F710 alın hocam piyasada bu bütçeye daha iyisi yok.

Hocam alt tuş takımı hiç rahat değil sevemiyorum ne yazık ki çok teşekkür ederim yine de.

Bu site güvenilir midir hocam bir de kullandınız mı bu gamepadi daha önce.

1900 2000 TL nerede var ki hocam varsa direk alayım.

Buyrun hocam Amazon.com.tr'de satılan Amazon Germany tarafından gönderilen içinden 2.7 metre USB C kablo çıkan paket. Sepete ekleyip alım aşamasına geçince fiyat 2089 TL'ye iniyor ve 2 hafta içinde en geç elinizde olur. 2 ya da 3 yıl Microsoft garantili.

Buyurun hocam Amazon.com.tr'de satılan Amazon Germany tarafından gönderilen içinden 2.7 metre USB C kablo çıkan paket. Sepete ekleyip alım aşamasına geçince fiyat 2089 TL'ye iniyor ve 2 hafta içinde en geç elinizde olur. 2 ya da 3 yıl Microsoft garantili.

Bunu gördüm fakat orijinalliği konusunda şüphe ettim. Bir de bunu aldıktan sonra Wireless adaptör almam gerekecek sanırım.

Bunu gördüm fakat orijinalliği konusunda şüphe ettim. Bir de bunu aldıktan sonra Wireless adaptör almam gerekecek sanırım.

Hocam kendinizin orijinalliği hakkında şüphe edin ama bundan etmeyin :)

Ben 2 tane aldım son 3 ayda ikisi de Microsoft garantili hiçbir sorun yok. Arkasında Amazon var satıcı Amazon Germany sonuçta bir problemde mağdur olmazsınız.

Hocam kendinizin orijinalliği hakkında şüphe edin ama bundan etmeyin :)

Ben 2 tane aldım son 3 ayda ikisi de Microsoft garantili hiçbir sorun yok. Arkasında Amazon var satıcı Amazon Germany sonuçta bir problemde mağdur olmazsınız.

Anladım hocam :) peki bu Wireless adaptör şart mı yoksa Type-C direkt çalıştırıyor mu şarj için mi?

Anladım hocam :) peki bu Wireless adaptör şart mı yoksa Type-C direkt çalıştırıyor mu şarj için mi?

Hocam wireless adaptör bu paketlerde yok. Wireless adaptörlü model 2500 küsüre satılıyor. O sadece bilgisayarda kullanılabiliyor ve Bluetooth'a göre daha iyi bir kablosuz bağlantı sunuyor ama çok da gerekli bir aparat değil. Daha çok eğer aynı anda 4-5 (8 e kadar destekliyor) arkadaşınızla Xbox gamepadlerle oyun oynayacaksanız gerekli diyebilirim.

Bir artısı da gamepad üzerindeki kulaklık çıkışına kulaklığınızı doğrudan takabiliyorsunuz adaptörle kullanırken ama bluetoothla kullanırken o özellik çalışmıyor.

Kabloyla kullanım ise en kaliteli bağlantıyı sağlayacaktır elbette. Kablo şarj etmek için değil bilgisayara kabloyla bağlamak ve o şekilde minimum gecikmeyle oynamak için.

Bu cihazlar 2 adet büyük kalem pille çalışıyor. Kablosuz kullanımda pille kullanmak zorundasınız ama kabloyla kullanırken pilleri çıkarıp yine de oyun oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı