Gank üzerinden alınan ürünün kargo takip kodu yok

İşte dediğim olay dostum etiketi kaybetmişler, ürünün şu an beklemede emre beye mail at sipariş kodunla beraber etiket yollasın kargo firmasına. Bana da aynen bu söylendi HepsiJet tarafından.

Benim kargomun etiketini 2 defa kaybettiler şube ciddi sorunlu.
Gönderdim bakalım. Yardımcı olurlar, teşekkürler sana da yardımcı olduğun için.

Konuyu sonradan görücekler adına kendi durumumu da açıklayayım; kargom geldi HepsiJet sağ olsun 2 defa etiketi kaybettiğinden ötürü çok uğraştık sağ olsun emre beyde yardımcı oldu bana.

Hem klavye hem kulaklık ikisi de gerçekten çok kaliteli hissettiriyor. Diğer başka konuda arkadaşın dediği gibi bir sıkma sorunu mevcut ama ben bunun zamanla açılacağına inanıyorum çünkü SteelSeries Arctis 1 aldığımda(evet Arctis 1 almak gibi bir hata yaptım) kulaklık kafamı sıkmıyor adeta çekiştiriyordu başım acıyordu fakat zamanla açıldı ve şu an taktığımda kafamın üstünde bile durmuyor Arctis 1 özellikle esnetmediğim halde, zamanla açılacağına inanıyorum sorun olursa buraya yazarım.

Klavyenin malzeme kalitesi çok iyi tuşları diğer dandik membrane klavyeler gibi tak tuk vurmuyor ses sorunu yok ve sorunsuzda çalıştı.

Kulaklık ses kalitesi çok iyi mikrofonu da güzel vantilatör açık denediğimde bile sesimi düzgün alıyor vantilatörün sesi karışmıyor sıkma sorunu da zamanla açarak düzelirse mükemmel kulaklık.

Bazı arkadaşlar başka konularda sherlocka bağlayıp site kendi konu açtırıp yazıyormuş gibi konuşuyor ben kendimi kanıtlamak adına şunları paylaşayım benim reklam gibi bir konu ile alakam yok kxy hocam da iletişim halinde olduğundan indirim konusu açıyor zaten:
1765539786785.png

1765539652450.png

1765539315176.png
1765539367500.png
1765539410642.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı