Bilgisayarda Mario Kart tarzı bir oyun var mı?

Ethem Efe

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi, Switch'im olmadığı için soruyorum. Bu tarz bir oyun var mıdır bilgisayar üzerinde?

Yani, ilk aklıma crash Team racing geldi. 90'lardaki klasik oyunu güzeldi, şu anki o kadar iyi gelmese de bana. Fakat tavsiyem Ryujinx ile Mario Kart'ı direkt oynamak. Wii veya GameCube oyunuysa Dolphin, Wii U ise Cemu kullanabilirsin ya da.

Yuzu ve Citra'yi kapattırdı ya Nintendo, ne desek ki. Suyu gibi Yuzu devamlari var, fakat bilgili ve ilgili birisi ortaya kaliteli bir iş koymadığı sürece Ryujinx en mantıklısı gibi.

Yani, ilk aklıma crash Team racing geldi. 90'lardaki klasik oyunu güzeldi, şu anki o kadar iyi gelmese de bana. Fakat tavsiyem Ryujinx ile Mario Kart'ı direkt oynamak. Wii veya GameCube oyunuysa dolphin, Wii'u ise cemu kullanabilirsin ya da.

Yuzu ve Citra'yi kapattırdı ya Nintendo, ne desek ki. Suyu gibi Yuzu devamlari var, fakat bilgili ve ilgili birisi ortaya kaliteli bir iş koymadığı sürece Ryujinx en mantıklısı gibi.

Hocam, bir bilgim yok bu konularda. Bir konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olabilir misiniz?

Yani, ilk aklıma crash Team racing geldi. 90'lardaki klasik oyunu güzeldi, şu anki o kadar iyi gelmese de bana. Fakat tavsiyem Ryujinx ile Mario Kart'ı direkt oynamak. Wii veya GameCube oyunuysa dolphin, Wii'u ise cemu kullanabilirsin ya da.

Bir de emulator kurup oyunu yükle dediniz ama, oyunu satın almam gerekecek mi yine yoksa ücretsiz oynayabilecek miyim?

Hocam, bir bilgim yok bu konularda. Bir konu açıp sizi etiketlesem yardımcı olabilir misiniz?

Bir de emulator kurup oyunu yükle dediniz ama, oyunu satın almam gerekecek mi yine yoksa ücretsiz oynayabilecek miyim?

Emülatörler her zaman oyunu kendiniz almanızı önerir, malum yasal problemler. Konsoldaki kendi oyununun dosyalarını dump ederek onu emulatörde oynamanı istiyorlar.

Yuzu'nun kapatılmasındaki en büyük sebep Zelda Tears of The Kingdom'ın çıkmadan birkaç hafta önce internete sızdırılması, Yuzu'nun da oyunu oynatabilen erken erişim sürümünü Patreon üyeliği ile verilmesi. Oyunun korsan şekilde 1 milyona yakın oynandığı iddiaları, ve Yuzu'nun tam o sıralarda Patreon üyeliklerindeki sayının artması vs.

Fakat, tabii ki de korsan oyunlar çalışıyor. Ki bu emulatörleri kullanan büyük bir kesim öyle oynuyor. Burada site veremem kurallar çerçevesinde, lakin r/piratedgames Subreddit'inde küçük bir araştırma ile bulabilirsin oyunları.

Ha tabii, orijinal bir şekilde satın da alabilirsin fakat fiyatlar aşırı uçuk. 1000 aşağısına pek bir şey kalmadı bile, özellikle Nintendo yapımlarından. Softmod yapılabilseydi Switch Lite alırdım One S'i satıp, 720p 30 FPS olsa da yine de güzel oyunları taşınabilir bir cihazda oynardım. Fakat şu oyun fiyatlarıyla Switch kullanmak zor iş.

Şimdi, oynayacağın oyuna göre emulatör değişir. Serinin en son çıkmış ana oyunu, 8'in Deluxe versiyonunu oynayabilirsin. Onun için de Switch emulatörü gerekli.

Aslında, tamamen ben yardımcı olmayı isterdim fakat elimizde olan rehberler fazlasıyla yeterli. @Shahdee hocamızın Bayonetta 3 için yaptığı rehber yardımcı olacaktır size. 2 harikaydı hocam, bir ara ilk oyunu da kesinlikle oynayacağım.

Aslında yapması Dolphin gibi emulatörlere göre çok daha rahat. Kontrolcü, grafikler vs. her şeyi atamak fazlasıyla rahat.

Prod. Keys dosyası için, Görkem'in taktiği fazlasıyla iyi. YouTube'da "Yuzu latest keys" diye aratıp, sonuçları son 1 aya filtrelersen o videoların açıklama kısımlarında çok güzel şeyler bulabilirsin diye duydum :)

Ve evet, umarım yardımcı olmuşumdur. Keşke Yuzu kapanmasaydı, fakat şimdilik önümüze bakmamız gerekli. Switch mükemmel bir oyun kütüphanesine sahip, o oyunlara da göz atmanı tavsiye ederim.

Emülatörler her zaman oyunu kendiniz almanızı önerir, malum yasal problemler. Konsoldaki kendi oyununun dosyalarını dump ederek onu emulatörde oynamanı istiyorlar.

Yuzu'nun kapatılmasındaki en büyük sebep Zelda tears of the Kingdom'ın çıkmadan birkaç hafta önce internete sızdırılması, Yuzu'nun da oyunu oynatabilen erken erişim sürümünü Patreon üyeliği ile verilmesi. Oyunun korsan şekilde 1 milyona yakın oynandığı iddiaları, ve Yuzu'nun tam o sıralarda Patreon üyeliklerindeki sayının artması vs.

Fakat, tabii ki de korsan oyunlar çalışıyor. Ki bu emulatörleri kullanan büyük bir kesim öyle oynuyor. Burada site veremem kurallar çerçevesinde, lakin r/piratedgames Subreddit'inde küçük bir araştırma ile bulabilirsin oyunları.

Ha tabii, orijinal bir şekilde satın da alabilirsin fakat fiyatlar aşırı uçuk. 1000 aşağısına pek bir şey kalmadı bile, özellikle Nintendo yapımlarından. Softmod yapılabilseydi Switch Lite alırdım One S'i satıp, 720p 30 FPS olsa da yine de güzel oyunları taşınabilir bir cihazda oynardım. Fakat şu oyun fiyatlarıyla Switch kullanmak zor iş.

Şimdi, oynayacağın oyuna göre emulatör değişir. Serinin en son çıkmış ana oyunu, 8'in Deluxe versiyonunu oynayabilirsin. Onun için de Switch emulatörü gerekli.

Aslında, tamamen ben yardımcı olmayı isterdim fakat elimizde olan rehberler fazlasıyla yeterli. @Shahdee hocamızın bayonetta 3 için yaptığı rehber yardımcı olacaktır size. 2 harikaydı hocam, bir ara ilk oyunu da kesinlikle oynayacağım.

Aslında yapması dolphin gibi emulatörlere göre çok daha rahat. Kontrolcü, grafikler vs. her şeyi atamak fazlasıyla rahat.

Prod. Keys dosyası için, görkem'in taktiği fazlasıyla iyi. YouTube'da "Yuzu latest keys" diye aratıp, sonuçları son 1 aya filtrelersen o videoların açıklama kısımlarında çok güzel şeyler bulabilirsin diye duydum :)

Ve evet, umarım yardımcı olmuşumdur. Keşke Yuzu kapanmasaydı, fakat şimdilik önümüze bakmamız gerekli. Switch mükemmel bir oyun kütüphanesine sahip, o oyunlara da göz atmanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, rehbere bakacağım emulatörü indirmek için yarın. Şimdilik korsan oynamak zorundayım ne yazık ki. Ancak param olduğunda alacağım. Bir sorum olursa yarın konu açıp yardım isterim. İyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı