Emülatörler her zaman oyunu kendiniz almanızı önerir, malum yasal problemler. Konsoldaki kendi oyununun dosyalarını dump ederek onu emulatörde oynamanı istiyorlar.
Yuzu'nun kapatılmasındaki en büyük sebep Zelda tears of the Kingdom'ın çıkmadan birkaç hafta önce internete sızdırılması, Yuzu'nun da oyunu oynatabilen erken erişim sürümünü Patreon üyeliği ile verilmesi. Oyunun korsan şekilde 1 milyona yakın oynandığı iddiaları, ve Yuzu'nun tam o sıralarda Patreon üyeliklerindeki sayının artması vs.
Fakat, tabii ki de korsan oyunlar çalışıyor. Ki bu emulatörleri kullanan büyük bir kesim öyle oynuyor. Burada site veremem kurallar çerçevesinde, lakin r/piratedgames Subreddit'inde küçük bir araştırma ile bulabilirsin oyunları.
Ha tabii, orijinal bir şekilde satın da alabilirsin fakat fiyatlar aşırı uçuk. 1000 aşağısına pek bir şey kalmadı bile, özellikle Nintendo yapımlarından. Softmod yapılabilseydi Switch Lite alırdım One S'i satıp, 720p 30 FPS olsa da yine de güzel oyunları taşınabilir bir cihazda oynardım. Fakat şu oyun fiyatlarıyla Switch kullanmak zor iş.
Şimdi, oynayacağın oyuna göre emulatör değişir. Serinin en son çıkmış ana oyunu, 8'in Deluxe versiyonunu oynayabilirsin. Onun için de Switch emulatörü gerekli.
Aslında, tamamen ben yardımcı olmayı isterdim fakat elimizde olan rehberler fazlasıyla yeterli.
@Shahdee hocamızın bayonetta 3 için yaptığı rehber yardımcı olacaktır size. 2 harikaydı hocam, bir ara ilk oyunu da kesinlikle oynayacağım.
Aslında yapması dolphin gibi emulatörlere göre çok daha rahat. Kontrolcü, grafikler vs. her şeyi atamak fazlasıyla rahat.
Merhaba arkadaşlar, bugün size Bayonetta 3 nasıl PC'den oynanır onu anlatacağım. Türkiye'de bu oyun hakkında ilk rehber olacak. 1- Giriş ve Buglar Bildiğiniz üzere Bayonetta 3 yeni bir oyun, çıkalı henüz 1 ay oldu ve bu oyunu PC'de sorunsuz oynayabiliyoruz. Ayrıca Ryujinx adlı emülatör...
www.technopat.net
Prod. Keys dosyası için, görkem'in taktiği fazlasıyla iyi. YouTube'da "Yuzu latest keys" diye aratıp, sonuçları son 1 aya filtrelersen o videoların açıklama kısımlarında çok güzel şeyler bulabilirsin diye duydum
Ve evet, umarım yardımcı olmuşumdur. Keşke Yuzu kapanmasaydı, fakat şimdilik önümüze bakmamız gerekli. Switch mükemmel bir oyun kütüphanesine sahip, o oyunlara da göz atmanı tavsiye ederim.