Çözüldü Cheat Engine BlueStacks'de çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M.RASHİCA

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara format atmadan önce tıkır tıkır çalışan Cheat Engine şimdi çalışmıyor. Process list kısmından BlueStacks'i seçiyorum New scan diyorum hiçbir şey bulmuyor eskiden böyle değildi. Bu arada offline oyun için kullanıyorum Cheat Engine onu belirtiyim.

Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum BlueStacks 5 eski sürümlerinde sorunsuz çalışıyor konu kilitlenebilir.
Bilgisayara format atmadan önce tıkır tıkır çalışan Cheat Engine şimdi çalışmıyor. Process list kısmından BlueStacks'i seçiyorum New scan diyorum hiçbir şey bulmuyor eskiden böyle değildi. Bu arada offline oyun için kullanıyorum Cheat Engine onu belirtiyim.
Online için istesen de kullanamazsın zaten. Eski sürümleri deneyebilirsin. Ben öyle yapıyordum ve oluyordu ama BlueStack için değil.

Cheat engine yi direk listeden bluestack seçerek çalıştırmazsın bazı ayarlar yapman lazım videolar mevcut ayarları yaptıktan sonra physical memory seçip hileleri yapıyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı