Kemal_Nurikadıoğlu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor nedenini anlamış değilim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Merhabalar, bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor nedenini anlamış değilim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #2 Mikrofon marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 24 Temmuz 2020 #3 Kemal_Nurikadıoğlu dedi: Merhabalar, bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor nedenini anlamış değilim. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop mikrafonu mu kullanıyorsunuz ? Artı 0 Eksi
Kemal_Nurikadıoğlu dedi: Merhabalar, bilgisayarımda mikrofon çalışmıyor nedenini anlamış değilim. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Laptop mikrafonu mu kullanıyorsunuz ?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 24 Temmuz 2020 #4 Sürücüyü aygıt yöneticisinden silip tekrar yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Kemal_Nurikadıoğlu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #5 Victoria dedi: Mikrofon marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Razer hammerhead Pro V2 model kulaklık kullanıyorum onun mikrofonu. hadwiger dedi: Laptop mikrafonu mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım masaüstü, kulaklık mikrofonu kullanmaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi
Victoria dedi: Mikrofon marka modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Razer hammerhead Pro V2 model kulaklık kullanıyorum onun mikrofonu. hadwiger dedi: Laptop mikrafonu mu kullanıyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım masaüstü, kulaklık mikrofonu kullanmaya çalışıyorum.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.290 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #6 Mikrofonun bass ve ses ayarlarına bakabilir misiniz bazı kulaklıklar ilk takıldığında bu ayarlar kapalı oluyor. Artı 0 Eksi
Mikrofonun bass ve ses ayarlarına bakabilir misiniz bazı kulaklıklar ilk takıldığında bu ayarlar kapalı oluyor.