Bilgisayarda miner virüsü olduğu nasıl anlaşılır?

PC alalı nerdeyse 2 yıl olacak hiç macun değiştirme falan yaptırmadım acaba ondan olabilir mi ? Birde AMD driver hatası alıyorum

1740402356349.png

Böyle bir hata alıyorum AMD driverından

1740403328269.png

Tarama yaptım tekrar yapıyom şuan ama demin ki sonuçlarda bunlar çıktı kırmızı ve sarı olarak. Ama 0 tehtit yazıyor sonuçta da aynı zamanda

Son düzenleme:
PC alalı neredeyse 2 yıl olacak hiç macun değiştirme falan yaptırmadım acaba ondan olabilir mi? Bir de AMD driver hatası alıyorum.

Eki Görüntüle 2431902
Böyle bir hata alıyorum AMD driverından.

Eki Görüntüle 2431913
Tarama yaptım tekrar yapıyorum şu an ama demin ki sonuçlarda bunlar çıktı kırmızı ve sarı olarak. Ama 0 tehdit yazıyor sonuçta da aynı zamanda.

AMD driver hatasının ekran görüntüsünü atabilir misin? Bir de Aygıt Yöneticisi'nden CPU ve GPU'nun durumunu gösteren bir ekran görüntüsü atabilir misin?

1740404199221.png

Kanka demin windows defender scanından uyarı geldi tehlike ile alakalı açtığımda trojan gibi bi şey yazıyodu. Saniyesinde silindi sadece trojan yazısını okuyabildim düzelmiş midir ?

AMD driver hatasının ekran görüntüsünü atabilir misin? Bir de Aygıt Yöneticisi'nden CPU ve GPU'nun durumunu gösteren bir ekran görüntüsü atabilir misin?
attım kanka görselleri

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı