Bilgisayarda mining virüsü mü var?

Eray123567

Centipat
Arkadaşlar boşta GPU kullanım oranım dalgalanıyor. Bir anda 80 oluyor sonra hemen 0 seviyelerine iniyor. Forumda araştırdığımda mining virüs ü olabileceğini söylediklerini gördüm. Sonra Kaspersky ile bilgisayarıma tam tarama yaptım. Hiç tehdit olmadığını söyledi. Madem mining virüs ü yok ise neden ekran kartımın kullanım oranları böyle dalgalanıyor? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinden baktığımda kullanım oranı dalgalanmıyor, yüksek seviyelere çıkmıyor en fazla 5 oldu . Ama dikkatimi çeken şey GPU 0 - Copy diye bir şey var acaba o nedir?
Tam tarama mı yapmış? Tam tarama en azından 30 dakika sürüyor. Ayrıca Malwarebytes'da denenmeli.
Tam tarama yaptım.
CPU kullanımınız ne kadar? Emin değilseniz Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın.
CPU %1-%4 aralarında gidip geliyor. Ama bellek kullanım oranı %24 bu normal mi?
Arkadaşlar görev yöneticisinden baktığımda System adlı bir şey görüyorum. Acaba bunu siz görebiliyor musunuz görev yöneticisini açtığınızda ?

Son düzenleme:
Yöneticedeki uygulamalarda CMD logosu olup Çince Japonca şeyler yazıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…