Bilgisayarda mining virüsü mü var?

O zaman format at önemli dosyaları alıp.

Benim mining virüsü veya herhangi bir virüsü tam anlamıyla anlayabileceğim bir program vs. yok mu?
Mining virüsü müdür tam bilemem ama birden performans düşüşü, fanların tuhaf hareketleri pek normal gibi değil.

Ne yapayım. Format mı sıfırlama mı? Hangisi benim için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Benim mining virüsü veya herhangi bir virüsü tam anlamıyla anlayabileceğim bir program vs. yok mu?

Ne yapayım. Format mı sıfırlama mı? Hangisi benim için daha iyi olur.

Sıfırlamadan sonra sorunlar oluşabiliyormuş onun için en iyisi format.

En az senin kadar.

Format başta dedim ama bazı yarım akıllı arkadaşlar tepki atmış. Format atıp kökten kurtul.

Hocam ben şimdi format atarsam ASUS'un kendi bazı programları var. Bunlar gelir mi?

Sizden daha iyi bir çözüm bekliyoruz, lütfen paylaşır mısınız bizimle? Engin bilgileriniz arasından bu sorunu çözecek yolu bizimle paylaşmayı arzu ederseniz çok müteşşekir oluruz. Yoksa benim gibi düz düşünen bir varlığın çözümünü deneyeceğiz de...
Hocam ben şimdi format atarsam ASUS'un kendi bazı programları var. Bunlar gelir mi?
Gelir, gelmezse zaten internetten indirebilirsin.

Bir kere ekran kartını güncelleyecektim sonra güncellerken mouse klavye falan gitti çalışmıyor sonra zorla kappattım PC'yi her açılışta mavi ekran ve mavi ekrandan biraz önce o küçük pencere açılıp kapanıyordu aynısı içimden söylemek geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…