Bilgisayarda mining virüsü mü var?

O zaman format at önemli dosyaları alıp. 🙁

Benim mining virüsü veya herhangi bir virüsü tam anlamıyla anlayabileceğim bir program vs. yok mu?
Mining virüsü müdür tam bilemem ama birden performans düşüşü, fanların tuhaf hareketleri pek normal gibi değil.

Ne yapayım. Format mı sıfırlama mı? Hangisi benim için daha iyi olur.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sizden daha iyi bir çözüm bekliyoruz, lütfen paylaşır mısınız bizimle? Engin bilgileriniz arasından bu sorunu çözecek yolu bizimle paylaşmayı arzu ederseniz çok müteşşekir oluruz. Yoksa benim gibi düz düşünen bir varlığın çözümünü deneyeceğiz de...
Hocam ben şimdi format atarsam ASUS'un kendi bazı programları var. Bunlar gelir mi?
Gelir, gelmezse zaten internetten indirebilirsin.

Arkadaşlar selamlar. Bayağıdır kafama takılan yeri geldiğinde cidden şüphelendiren bir durum var. Normalde bilgisayarım hızlı bir şekilde açılır oyunlarda da yeterli performansı verirdi. Ancak şu an arada bir kasma ve donma yaşatıyor. Ayrıca bilgisayarı her başlattığımda 1 2 saniyeliğine küçücük bir ekran açılıp geri gidiyor. Beni iyice tedirgin etti. Fanlar aniden hızlı çalışıp aniden yavaşlıyor. Kaspersky ile tarattım Avast ile tarattım Malwarebytes ile de tarattım ancak herhangi bir sorun bulmadı. Fakat arada bir Kaspersky'la tarattığımda %99 da kalıyor. Sanki zorla durdurulmuş gibi. Ve ben bilgisayarı her açtığımda Windows Defender da bazı şeyler kapalı şekilde açılıyor. Sizce ne yapmalıyım. Mining virüsü var mıdır?

Bir kere ekran kartını güncelleyecektim sonra güncellerken mouse klavye falan gitti çalışmıyor sonra zorla kappattım PC'yi her açılışta mavi ekran ve mavi ekrandan biraz önce o küçük pencere açılıp kapanıyordu aynısı içimden söylemek geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı