Boştayken bu feğerler normal değil antivirüs indirip tarama yapın.Merhaba arkadaşlar, bu aralar ekran kartı kullanımı %100 oluyor bazen %90 oluyor (boştaki değerler). Acaba mining yapan programlar mı var bilgisayarda?
Görselleri aşağıya ekledim.
Eki Görüntüle 1519085Eki Görüntüle 1519087Eki Görüntüle 1519089Eki Görüntüle 1519090
Merhaba arkadaşlar, bu aralar ekran kartı kullanımı %100 oluyor bazen %90 oluyor (boştaki değerler). Acaba mining yapan programlar mı var bilgisayarda?
Görselleri aşağıya ekledim.
Eki Görüntüle 1519085Eki Görüntüle 1519087Eki Görüntüle 1519089Eki Görüntüle 1519090
Büyük ihtimalle evet. Malwarebytes ve KVRT ile taratıp sonuçları paylaşın.
Görev Yöneticisi işlemler kısmından GPU'ya tıklayıp ekran kartını bu kadar ne kullanıyor kontrol edin.
Boştayken bu feğerler normal değil antivirüs indirip tarama yapın.
Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...www.technopat.net
Kaspersky ile yapıyorum iyi midir?
Nasıl yapılıyor o
Kaspersky sayılır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.