Bilgisayarda mouse imleci kasıyor

vesteerie

Kilopat
Mouse imlecim bazen çok laglanıyor kasıyor gibi oluyor. Görev yöneticisine baktığım zaman çok fazla şey görüyorum. Virüsten şüphelendim ancak Malwarebytes'tan tarattığımda bilgisayarda bir şey bulamadığını gördüm. Windows 10 kurulu. Atlas OS playbookunu kurdum.

İsmini ilk kez gördüğüm sistem uygulamaları vs. bulunuyor görev yöneticisinde.

Dosya Ekleri

• image (3).png
    image (3).png
    168,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse imlecim bazen çok laglanıyor kasıyor gibi oluyor. Görev yöneticisine baktığım zaman çok fazla şey görüyorum. Virüsten şüphelendim ancak Malwarebytes'tan tarattığımda bilgisayarda bir şey bulamadığını gördüm. Windows 10 kurulu. Atlas OS playbookunu kurdum.

İsmini ilk kez gördüğüm sistem uygulamaları vs. bulunuyor görev yöneticisinde.

Mouse Hz düşürmeyi falan denediniz mi? Görev yöneticisinde yanlış bir şey yok gibi.

Sürücü linki atılmış indirmeyi deneyin.

Kablolu mu kablosuz mu kullanıyorsunuz?
Hala kasma varsa söyleyin.

Mouse'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum kablosuz kullanıyorum. Kasma mesela Brave'de YouTube'da video izlerken 1080P'ye çektiğimde falan oluyor. Tarayıcıdan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çok fazla RAM kullanmaya başladı Brave. Başka kullanacak tarayıcı bulamıyorum. Google Chrome'da çok fazla RAM kullanıyor.

Mouse'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum kablosuz kullanıyorum. Kasma mesela Brave'de YouTube'da video izlerken 1080P'ye çektiğimde falan oluyor. Tarayıcıdan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çok fazla RAM kullanmaya başladı Brave. Başka kullanacak tarayıcı bulamıyorum. Google Chrome'da çok fazla RAM kullanıyor.

Kaç GB RAM'iniz var? RAM kastirmaya yol açmaz. Açarsa işlemci açar.
Yada ekran kartı yetersiz geliyor olabilir. Ekran kartınız nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı