Bilgisayarda ne yapılabilir?

Haklısın kesinlikle mesela metal Gear Solid 3 bence oyun dünyasının en iyi oyunu ama TR de adını bile sanan yok neredeyse düzgün gerçekten bilinçli oyuncular hariç.

Boşver alma o kadar iyi bir oyun kesinlikle değil. Git ortak hesaptan oyna parana yazık olur.
Fanboy değilim dostum, benim için RDR2'de bir başyapıt, TLOU'da. yaptığım objektif yorumu objektif bir şekilde okumanı istiyorum.

Oynamamışsın RDR2'yi eleştiriyorsun sen bence oyunu alma.

Fanboy değilim dostum, benim için RDR2'de bir başyapıt, TLOU'da. yaptığım objektif yorumu objektif bir şekilde okumanı istiyorum.
Oyunu oynamadan nasıl başyapıt olarak nitelendirdin dostum? Seninki sürü psikolojisinden başka bir şey değil.

Çok.

Oynamamışsın RDR2'yi eleştiriyorsun sen bence oyunu alma.
RDR2'yi Eleştirmek mi? Eleştirmek dediğin belli bir şeye dayanır, ama benim yaptığım yorumda eleştiri yok. sadece RDR2'nin daha fazla overrated olduğunu savunmaktayım.

Oyunu oynamadan nasıl başyapıt olarak nitelendirdin dostum? Seninki sürü psikolojisinden başka bir şey değil.
Az çok youtube'dan baktım, hikayesini inceledim, karakterini, finalini, oynanışını, realistik ve realistik detaylar hoşuma gitti.

RDR2'yi eleştirmek mi? Eleştirmek dediğin belli bir şeye dayanır, ama benim yaptığım yorumda eleştiri yok. Sadece RDR2'nin daha fazla overrated olduğunu savunmaktayım.

Her oyunu abartan toxic bir kitle vardır fakat sana şöyle bir şey diyeyim TLOU I RDR2'nin eline su bile dökemez.

Haklısın kesinlikle mesela metal Gear Solid 3 bence oyun dünyasının en iyi oyunu ama TR de adını bile sanan yok neredeyse düzgün gerçekten bilinçli oyuncular hariç.
Bunlarınki tamamen subjektif düşünceyi başkalarına entegre etmek. onuda pek başaramıyorlar, ironik durumdalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…