Memet Kaslı
Centipat
Daha fazla
Günümüzde oyun önerisi konuları açıldığında artık o kişi oynasa bile RDR2 deniliyor. Onu da geçtim, dünyada sanki tek oyun RDR2'ymiş gibi sadece RDR2 denilmeye devam ediliyor. TLOU, gibi derin bir hikayeye sahip oyun az çok konuşuluyor. Her iki tarafında toksik kitlesi vardır doğrudur. Ancak RDR2'de daha fazla olduğu bariz. Sadece RDR2, RDR2 görmek artık mide bulandırıyor. Şu anda RDR2'yi alıp oynamayı çok istiyorum, indirim beklemekteyim. Oyun başyapıt olsa da hikayesi, karakterleri efsanevi olsa da gerektiğinden fazla abartılıyor.
Al sana bir RDR2 fanboyu daha.
Fanboy değilim dostum, benim için RDR2'de bir başyapıt, TLOU'da. yaptığım objektif yorumu objektif bir şekilde okumanı istiyorum.Boşver alma o kadar iyi bir oyun kesinlikle değil. Git ortak hesaptan oyna parana yazık olur.
Günümüzde oyun önerisi konuları açıldığında artık o kişi oynasa bile RDR2 deniliyor. Onu da geçtim, dünyada sanki tek oyun RDR2'ymiş gibi sadece RDR2 denilmeye devam ediliyor. TLOU, gibi derin bir hikayeye sahip oyun az çok konuşuluyor. Her iki tarafında toksik kitlesi vardır doğrudur. Ancak RDR2'de daha fazla olduğu bariz. Sadece RDR2, RDR2 görmek artık mide bulandırıyor. Şu anda RDR2'yi alıp oynamayı çok istiyorum, indirim beklemekteyim. Oyun başyapıt olsa da hikayesi, karakterleri efsanevi olsa da gerektiğinden fazla abartılıyor.
Al sana bir RDR2 fanboyu daha.
Oyunu oynamadan nasıl başyapıt olarak nitelendirdin dostum? Seninki sürü psikolojisinden başka bir şey değil.Fanboy değilim dostum, benim için RDR2'de bir başyapıt, TLOU'da. yaptığım objektif yorumu objektif bir şekilde okumanı istiyorum.
RDR2'yi Eleştirmek mi? Eleştirmek dediğin belli bir şeye dayanır, ama benim yaptığım yorumda eleştiri yok. sadece RDR2'nin daha fazla overrated olduğunu savunmaktayım.Çok.
Oynamamışsın RDR2'yi eleştiriyorsun sen bence oyunu alma.
Az çok youtube'dan baktım, hikayesini inceledim, karakterini, finalini, oynanışını, realistik ve realistik detaylar hoşuma gitti.Oyunu oynamadan nasıl başyapıt olarak nitelendirdin dostum? Seninki sürü psikolojisinden başka bir şey değil.
RDR2'yi eleştirmek mi? Eleştirmek dediğin belli bir şeye dayanır, ama benim yaptığım yorumda eleştiri yok. Sadece RDR2'nin daha fazla overrated olduğunu savunmaktayım.
Bunlarınki tamamen subjektif düşünceyi başkalarına entegre etmek. onuda pek başaramıyorlar, ironik durumdalar.Haklısın kesinlikle mesela metal Gear Solid 3 bence oyun dünyasının en iyi oyunu ama TR de adını bile sanan yok neredeyse düzgün gerçekten bilinçli oyuncular hariç.
Ben 24Mbps ile 1-2 günde indirdim oyunumu, seninki en fazla ne kadar yavaş olabilir ki?
Oyunu indirmek için 1 gün bekliyemem yarın eve gideceğim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.