Gelişmiş ekran ayarına gelin hocam oranın da fotoğrafını atın. Eski bir sürücü olduğu için neyin nerede olduğunu çok bilmiyorum. Aradığım ayar şöyle: oynadığınız oyunu driverdan seçip o oyunu açtığınızda o ekran kartı kullanılacak.
Gelişmiş ekran ayarına gelin hocam oranın da fotoğrafını atın. Eski bir sürücü olduğu için neyin nerede olduğunu çok bilmiyorum. Aradığım ayar şöyle: oynadığınız oyunu driverdan seçip o oyunu açtığınızda o ekran kartı kullanılacak.
Aygıt yöneticisinden.Teşekkür ederim. Nasıl değiştireceğim?
Aygıt yöneticisinden geçiş olmuyor diye biliyorum.Aygıt yöneticisinden.
Gelişmiş ekran ayarına gelin hocam oranın da fotoğrafını atın. Eski bir sürücü olduğu için neyin nerede olduğunu çok bilmiyorum. Aradığım ayar şöyle: Oynadığınız oyunu driverdan seçip o oyunu açtığınızda o ekran kartı kullanılacak.
Aygıt Yöneticisi'nden geçiş olmuyor diye biliyorum.
Eğer Windows 10 kullanıyorsanız: Ayarlar kısmına gelin, sistemi seçin. Sistem kısmında ekran bölümüne gelin. En aşağıda "gelişmiş görüntü ayarları" yazan bölüme girin. Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcı özellikleri bölümü var oradan da denenilebilir.
Evet ikinci attığınız fotoğrafta kullandığınız oyun veya herhangi bir şeyi seçip en yüksek performansa alın.Eki Görüntüle 2280823
Hocam böyle bir ekran çıkıyor.
Hocam orayada baktım ama değiştirme gibi bir seçenek göremedim.
Eki Görüntüle 2280825
Siz böyle bir ekrandan mı bahsediyorsunuz.
Evet ikinci attığınız fotoğrafta kullandığınız oyun veya herhangi bir şeyi seçip en yüksek performansa alın.
AMD driverında ise ilk seçeneği seçin. Sonra güç kısmında yine en yüksek performans var ise onu seçin. Bu şekilde ekran kartının kullanılması gerekir diye düşünüyorum.
Rica ederim.Teşekkür ederim yardımınız için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.