Bilgisayarda olan bir oyun farklı Steam hesabından oynanır mı?

nightfelis

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ben kendi Steam hesabımdan yüksek depolamali bir oyun indirdim, ben farklı bir Steam hesabımdan giriş yapıp aynı oyunu bir daha indirmeye gerek kalmadan oynayabilir miyim ve save durumu falan nasıl oluyor? En baştan mi başlıyoruz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, ben kendi Steam hesabımdan yüksek depolamali bir oyun indirdim, ben farklı bir Steam hesabımdan giriş yapıp aynı oyunu bir daha indirmeye gerek kalmadan oynayabilir miyim ve save durumu falan nasıl oluyor? En baştan mi başlıyoruz?
Save dosyaları genelde bilgisayara kaydediliyor, bu yönden sorun olmaz.
Ayrıca aile paylaşımı sistemiyle farklı hesaptan oyun paralı ise ve ikinci hesapta yoksa "ödünç alarak" oynayabilirsin, tekrar yüklemene gerek yok.

İndirmeniz hala durur ancak kaydetmeniz farklı bir hesaba geçtiği için datalarda yeni bir kayıt açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı