Bilgisayarda olan Bluetooth özelliği görünmüyor

Caine

Centipat
Daha fazla  
Günaydın Technopat ailesi. Dün PC'ye flash bellek yardımıyla Google TV kurmaya calıstım ve fos çıktı. Bu durumdan sonra pes edip PC'yi kapatıp yeniden açtım. Açtım açmasına ama Bluetooth yok driveri falan da kurdum gelmedi hala format attım gene gelmedi. Donanımsal bir sıkıntıya girerse düzelme ihtimali var mıdır?

Günaydın Technopat ailesi. Dün PC'ye flash bellek yardımıyla Google TV kurmaya calıstım ve fos çıktı. Bu durumdan sonra pes edip PC'yi kapatıp yeniden açtım. Açtım açmasına ama Bluetooth yok driveri falan da kurdum gelmedi hala format attım gene gelmedi. Donanımsal bir sıkıntıya girerse düzelme ihtimali var mıdır?
Sistem özelliklerin ne?

İyi ve nadir ihtimal sistemindeki bluetooth BIOS'unda erişebileceğin bir yerdedir ve oradan açıp kapayabilirsin.

Diğer ihtimal, format attığın zaman Device Manager/Aygıt Yöneticisi kısmında soru işareti ile belirtilmişse sürücü güncellemesini tekrar yapabilirsin ya da orada kapalıdır, gidip oradan açabilirsin.

Sistem özelliklerin ne?

İyi ve nadir ihtimal sistemindeki Bluetooth BIOS'unda erişebileceğin bir yerdedir ve oradan açıp kapayabilirsin.

Diğer ihtimal, format attığın zaman device Manager/Aygıt yöneticisi kısmında soru işareti ile belirtilmişse sürücü güncellemesini tekrar yapabilirsin ya da orada kapalıdır, gidip oradan açabilirsin.

BIOS'ta Bluetooth ile alakali bir şey yok. Soru işareti falan yok zaten direk aygıt yöneticisinde Bluetooth diye bir varlik yok gizlileri göstersem bile gene gelmiyor
Sistem özellikleri: 16 GB DDR4 RAM RTX 3060 MediaTek MT7921 internet kartı Ryzen 5 5600G işlemci Samsung SSD Bluetooth'da büyük ihtimalle MediaTek.

BIOS'ta Bluetooth ile alakali bir şey yok. Soru işareti falan yok zaten direk aygıt yöneticisinde Bluetooth diye bir varlik yok gizlileri göstersem bile gene gelmiyor
Sistem özellikleri: 16 GB DDR4 RAM RTX 3060 MediaTek MT7921 internet kartı Ryzen 5 5600G işlemci Samsung SSD Bluetooth'da büyük ihtimalle MediaTek.
Bluetooth'un BIOS'ta olma ihtimali "nadir"di zaten, oradan olsa çok kolay olacaktı - ama malesef.

Saydıkların arasında işe yarayacak bilgi anakart marka modelin, ancak onu göremiyoruz.

Pekala muhtemelen olan şey, şu an Windows kullanıyorsan güncellemelerinin bir setinde Bluetooth'a erişim sağlayamıyordu ve bunu bir sonraki güncellemede düzelttiler. Tüm güncellemelerin tamamlanmasını bekleyip anakart marka modeline göre tekrar websitesinden indirip yüklemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı