Bilgisayarımı formatlattım ancak açılırken emir yazmak yerine Lenovo yazıyordu. Format attırdığım adam öyle yapmış sanırım ve bir şey yüklerken bir uyarı veriyor. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Administrator hesabını aktifleştirsem ne olur? Yani her şeyi baştan yüklemem kurmam falan mı gerekir ya da neler değişir? Bir de nasıl aktifleştirebilirim?
Açtığınız her uygulama yönetici izniyle açılır pek sağlıklı olmaz. Hayır bilgisayarda her uygulama durur ancak bazıları çalışmayabilir. Masaüstü ve ayarlar sıfırlanır. Açmak için:
Bilgisayar yönetimi -> Yerel hesaplar ve gruplar -> Kullanıcılar -> Administrator -> Sağ tık -> Özellikler -> Devre dışı seçeneğini kapatın.
Bilgisayarımı formatlattım ancak açılırken emir yazmak yerine Lenovo yazıyordu. Format attırdığım adam öyle yapmış sanırım ve bir şey yüklerken bir uyarı veriyor. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Evet bende gördüm onu ancak bir dosya yüklerken C diskine fotoğraftaki gibi bir uyarı geliyor ama D diskinde böyle bir şey olmuyor ben bunu çözmek istiyorum.
Evet bende gördüm onu ancak bir dosya yüklerken C diskine fotoğraftaki gibi bir uyarı geliyor ama D diskinde böyle bir şey olmuyor ben bunu çözmek istiyorum.
Gelişmiş bölümde üstte Trusted... yazan bölüme değiştir de ve Emir yaz. Ardından orda en altta sen varsın tam denetim de ve onayla dedikten sonra olmalı.
Gelişmiş bölümde üstte trusted... Yazan bölüme değiştir de ve emir yaz. Ardından orada en altta sen varsın tam denetim de ve onayla dedikten sonra olmalı.
Merhaba böyle bir şey normalde olmaz. Ama şuan aklıma en hızlı çözüm olarak Administrator hesabını aktifleştirip o hesabı kullanmanız olacağı fikrindeyim. Ancak uğraşmak isterseniz 2. hesap açın yönetici izni verip asıl hesabı silin veya NSudo kullanarak Kendinize yönetici izini verin.